Focira, hogyan tudnék egyedül is edzeni?
Figyelt kérdés
Egy nagyobb baráti társasággal elszoktunk járni focizgatni hetente 1-2 alkalommal.23 éves múltam nincs más tervem csak gyakorolni szeretnék,hogy ügyesedjek egy kicsit.
Az első lépést már megtettem beszereztem egy focilabdát.
Van valami jó tanácsotok,hogyan mi legyen a következő lépés?
2014. jún. 4. 13:41
1/4 anonim válasza:
mi bátyámmal gyerekkorunkban különböző tárgyakat helyeztünk el, és addig gyakoroltunk, amíg el nem találjuk 10 ből legalább 8 szor.
2/4 A kérdező kommentje:
E jól hangzik,de gondolom a felső kapufára helyeztettek tárgyakat.
2014. jún. 4. 16:24
3/4 kovpet válasza:
A foci egy csapatsport, arra egyedül csak nagyon korlátozottan tudsz gyakorolni.
Amit tudsz, az a futás meg a lövés de ez a kisebb rész.
A lényeget, tehát hogy láss a pályán meg hogy jól helyezkedj és okosan passzolj és gyorsan dönts, tehát azt, amitől jó játék a foci, azt sajnos nem tudod így fejleszteni.
Azt csak sok játékkal lehet.
4/4 anonim válasza:
Passzolgass a falnak ha lehet.Gyakorold a bedobást pl. egy vödröt raksz vhova azt beledobod.ha kapus akarsz lenni erősitsd a reflexedet és a vetődést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!