Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki nyeri a 2014-es brazíliai...

Ki nyeri a 2014-es brazíliai világbajnokságot? (szerintem Németek)

Figyelt kérdés
én a Németeknek drukkolok!

2014. jún. 2. 02:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Spanyol-brazil döntő nem lehet ( a végkifejletben ), mivel már a nyolcaddöntőben is találkozhatnak....Iszonyú erős a mezőny gyerekek, a mega-giga csapatok mellett, ne feledkezzünk meg a következő csapatokról: Uruguay, Kolumbia, Belgium, Elefántcsontpart, Nigéria, Ghána.....és még az újonc Bosznia H. is könnyen képbe kerülhet....
2014. jún. 10. 12:32
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
De lehet Brazil-Spanyol döntő, ha pl a Spanyolok a 2. helyen végeznek a csoportban, ugyanis akkor a másik ágra kerülnek. De amúgy szerintem is nyerik a csoportot.
2014. jún. 10. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Na mondjuk ez jó nagy baromság, amit az előbb írtam.. Pont hogy akkor találkoznak a nyolcaddöntőben, ha a Spanyolok a 2. helyen végeznek. Ha 1. lesznek, akkor kerülnek elvileg a másik ágra..
2014. jún. 12. 13:37
 14/15 anonim válasza:
100%

Felejtsétek el a brazilokat, ha eljutnak a döntőig az egyértelmű csalás. A Brazília - Mexikó 0-0-n, folyamatosan a braziloknak fújt a bíró. Remélem nem jutnak el a döntőig.

Szerintem Chile és Mexikó nagyon ütőképesek, de mivel nincs "nevük", ezért nem nyerik meg a vb-t. Sajnos.

2014. jún. 26. 08:14
 15/15 anonim válasza:
81%
Én a spanyoloknak drukkolok, és ghánának, de ha ők kiesnek, akkor németek a fav!
2014. júl. 15. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!