Szerintetek ki nyeri a futball vb-t?
Figyelt kérdés
Szerintem a németek 24 év után. A fiatalok mostanra értek be és nagyon együtt van a csapat. Minden adott, hogy 90 után ismét elhozzák Németországnak a trófeát! A török származású német Mesut Özil így nyilatkozott: - Oly régóta vár az országunk egy aranyéremre, hogy most azt megszerezzük. 1990 óta nagyon sok idő telt el, és én olyan legenda kívánok lenni, amilyen Fritz Walter, Wolfgang Overath és Lothar Matthaus volt. Micsoda egyéniségek, hány de hány trófeát szereztek…! De beérem őket, annyi szent! Hatalmas respect neki! Auf geht's Deutschland! :)2014. máj. 30. 18:05
2/5 anonim válasza:
Szeretném ha már más lehetőség nincs, legalább európai csapat nyerje, de most a brazilokkal szemben olyan elvárás van ha nem nyernek kikergetik őket a világból.
Úgyhogy ha fogadni kéne szomorúan bár, de a brazilokra tenném a lovét.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem épp a nyomás miatt fognak szétesni a brazilok. Elődöntőbe még talán bejutnak, de kifognak égni a végére. Otthon játszanak, vannak egyéniségeik, de ez a csapat messze nem olyan mint a 2002 es.
2014. máj. 30. 18:21
4/5 anonim válasza:
Bár úgy lenne, utálom őket mint a dög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!