Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van esélyem felzárkózni egy...

Gyümi14 kérdése:

Van esélyem felzárkózni egy kézilabda csapatba nagyon nagy akaraterővel? Bővebben lent 16/l

Figyelt kérdés
Kicsi koromtól kövér voltam, kemény testalkattal és nem is vonzott soha a sport, inkább az evés. De az akarat meg volt mindig, mindig arra vágytam hogy legyek én még csinos is. Az idén télen aztán teljesen betelt a pohár, a mérleg 75,6 kg-ot mutatott, úgy hogy szilveszter napján megfogadtam, hogy ennek vége. Azóta egészséges étkezéssel (semmi koplalás) és mozgással (konditerem) 66 kg-ra fogytam, aminek nagyon örülök, azonban nem akarom abbahagyni, és most nagy kedvet kaptam beállni kézilabdázni.(1-4 osztályos koromban jártam, úgyhogy a szabályok nagyjából mennek, a futástól félek, mert soha nem bírtam a hosszú távokat.) Mit szóltok akaraterővel meg lehet tanulni futni , és 16 évesen el vagyok már késve róla? Még egy annyi , hogy passzívan szívtam elég cigarettát sajnos, ez nagy hátrány lehet?

2014. máj. 25. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
profi szinten már nincs nagy jövőd, de hobbi és örömszerzés céljából kell keresni egy jó csapatot és biztos hogy jó lesz. :)
2014. máj. 25. 12:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem profi szinten gondoltam, csak mozgás céljából,a konditerem mellé, mert ez mégiscsak érdekesebb.:)
2014. máj. 25. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
A sportot elkezdeni sohasem késő. A kézi ráadásul a legszebb sportok egyike, s ha jó a labdaérzéked, meg az akarat is megvan benned, sokra viheted.
2014. máj. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!