Mit kell tudni a kéziről? Illetve milyen tiipeket tudnátok adni? Több lent!
Figyelt kérdés
Szasztok! Nem járok kézizni, de jövőre tervezem, hogy kipróbálom. Régebben még 3.-4.-esként jártam a suliban kézizni, csak már nem lehet... Tesin szoktunk kézizni, és a tanár nem egyszer nyaggatott vele, hogy menjkek el kézizni, csak így is már 2 edzésre járok, és egy 3. már sok lenne, de jövőre az egyiket abba hagyom. Kapusként nem vagyok túl jó, mert alacsony vagyok, de nagyon jól tudom megszerezni a labdát az elleféltől, és rádobni is bazi erősen tudok. Egy gond van, hogy nem dobok olyan pontosan akapuba, és van hogy szózerint hozzáb*szom a labdát a kapushoz és ráadásul úgyhogy nincs védő xD mit tanácsoltok? hogyan gyakorolhatnék, hogy jobban menjen a kézi, ill. milyen tippeitek vannak? 13/L2014. máj. 21. 14:04
1/3 anonim válasza:
Na mint haa engem írtál volna le még réges rég. Én is így voltam, csak én magas vagyok, ezért átlövőbe raktak be. Én is nagyon erőset dobok,de a kapusokat szétlőttem régebben. xd Azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg arra öszpontosítani, hogy ne erősen dobd a labdát, hanem gyengén, és próbálj arra koncentrálni hogy tudd irányítani a labdát.:D Tehát azt jelenti hogy nézz ki egy sarkot, és próbáld meg oda dobni. De nem erőből, hanem szépen normálisan. Nem tudom, hogy tőled félnek-e a kapusok, mert tőlem igen, és már megszokták hogy erőset dobok, így amúgy már gyengét direkt, de az én dobásomba annyira még nem mernek beleérni. Ha te is ilyen helyzetbe vagy akkor szerencséd van.! Visszatérve arra hogy alacsony vagy. Akkor ha bal kezes vagy akkor jobb szélsőnek raknak be, hiszen a balkezes játékosok aranyat érnek, ha jobb kezes vagy akkor balszélsőbe raknak be.:D Neked kell helyzetet teremteni a társaidnak. Persze teis ráviheted.! Ha pedig eltudod csenni a labdát az ellenféltől,,akkor nyomás halászni ha nincs előtted senki pattogtasd és vidd rá..! a Végeredmény mindig szép. Én ezeket a tanácsokat megfogattam és már lassan 2 éve én vagyok az irányító a csapatban..;) Sok sikert.:D
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2014. júl. 20. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!