Mit csinálhatott Varane a Real-Athletico meccs végén?
De miért nézhetne magába? Csak mert nem tudom, hogy mit csinált.
Amúgy nem akarok nagyon belemenni, de azért az Athletico eléggé lebőgött.. és az, hogy alig bírtak velük, az is csak az enyhén szólva fura taktikájuknak köszönhető. A Real megdolgozott a címért. De elismerem, hogy az Athletico is nagyon keményen és jól játszott, de ez most nem jött be.
Azt nem fogod megtudni hogy mit mutogatott de ha nem érted hogy miért nézzen magába akkor nem vagy fan csak egy 12 éves gyerek aki épp a felkapott csapatnak szurkol.
A második részre meg inkább nem reagálok ha valaki azt mondja hogy itt a Real könnyen győzött meg jobban megérdemelte az vagy nem látta a meccset vagy mint ahogy írtam egy sz*ros divatdrukker.
Nekem ez a véleményem, neked ettől még lehet más.. nem vagyunk egyformák.
Attól, mert még nem vagyunk egy véleményen, mindjárt egy szaros divatdrukker vagyok? Csak jobban szeretem a Realt és jobban tetszett a játékuk. Ja és 12 éves is elmúltam már rég. Amúgy hiába személyeskedsz, én nem fogok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!