Magasra szeretnék ugrani, hogy lehetőségem legyen zsákolni, mit tegyek?
Nem rég kezdtem el az "Air Alert II"-t , 176cm vagyok(tudom, hogy kicsi :c)
De szeretnék zsákolni és ha nem növök még annyit amennyit kell akkor az ugrás magasságával szeretném a magasságot "pótólni".
Én saját tapasztalat alapján abbahagynám az AA-t, amíg van bokám meg térdem (nekem már nincs :D). Annyira terheli az ízületeket, hogy nem éri meg az egészet csinálni.
Lépcsőzz, guggolj (akár kisebb súllyal), ugrókötelezz (akár lábsúllyal), csinálj kitöréseket, stb. (bármi ami a combot, vádlikat erősít, és nem terheli le a térdeidet, bokádat)
Emellett gyakorold az ugrást. Nézzél videókat, hogy hogyan lehet legjobban elrugaszkodni. 1-2 hónap alatt 10-20 centiket össze lehet szedni az elején. Sok sikert, kitartást!
Nagyon szépen köszönöm!!
Akkor abba hagyom az AA-t és elkezdem úgy ahogy tanácsoltad!
Minden erőmmel azon leszek, hogy fejlődjek!
Még egyszer köszönöm! :)
Nagyon szépen köszönöm válaszod, elkezdtem edzeni ahogy tanácsoltad.
már csak az érdekelne, hogy lehetséges-e, hogy a mostani ugrásomra rátegyek +36-40 cm-et.
Szerinted elérhető ez a ,ennyiség? :D
Aaaaaz nem kevés azért. Sok edzés, gyakorlás, odafigyelés. Keress edzésterveket, mellette más izmokat is eddz, hülyén néz ki a 40-es vádli 30-as kezekkel :DDD
Nincs lehetetlen, csak kitartás kell. Sok szerencsét :)
Köszönöm szépen!!:D
Mindent bele adok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!