Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ebben az esetben mindegy...

Ebben az esetben mindegy milyen palánkot veszek?

Figyelt kérdés

Kültérre szeretnék palánkot venni, olyat, ami nem szakad le

[link] ez lenne az az eset. A vázat már tudom, meg a gyűrűt is tudom milyen kell, de nem tudom hogy milyen palánk kell.Ha a gyűrűt nem a palánkra, hanem a palánkon keresztül a vázra erősítem, akkor mindegy hogy milyen a palánk? vagy plexi kell?

2014. ápr. 19. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Plexi, üvegszál erősítésű műanyag, vagy fa. Ezeknek jó a visszapattanása, nem törnek, és szinte csak ezeket lehet kapni, amik tényleg bírják is a játékot.
2014. ápr. 19. 22:28
 2/8 A kérdező kommentje:
ÉS ebben az esetben akkor mind1 hogy milyen van? Mert nem szeretném ha leszakadna
2014. ápr. 20. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha normálisan oda van fogatva akkor nem szakad le, nem törik be, meg semmi. Betörni ezek amúgy sem fognak.
2014. ápr. 20. 12:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Szóval ha a palánkon csak átmegy a csavar, de a gyűrű a vázra van erősítve, akkor minden pöpec? :)
2014. ápr. 20. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
A gyűrű szempontjából igen. Még a palánkot kell pár helyen az állványhoz (vázhoz) rögzíteni, hogy masszív legyen, és kész :)
2014. ápr. 20. 19:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaid, ment a zöld kéz :)
2014. ápr. 21. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincsmit. Jó építkezést, jó kosarazást :)
2014. ápr. 21. 14:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :) viszont :D
2014. ápr. 21. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!