Foci cipő? Milyen egy jobb féle? NIKE HYPERVENOM PHELON FG vs. Nike Mercurial IV FG
Figyelt kérdés
Elkezdenék focizni szinte napi szinten de nemtudom hogy milyen cipőt vegyek.
Kinéztem egy NIKE HYPERVENOM PHELON FG-t,de láttam róla egy videót ami nem volt meggyőző mert az mondák benne hogy az orra körül 3 órás használat után tönkremegy.
Ez igaz?
Vagy esetleg jobban járnék egy Nike Mercurial IV FG-vel?
2014. ápr. 16. 19:35
1/9 dvtk fan válasza:
Én egy éve használom heti háromszori edzés és hétvégén egy 90 perce meccsen a nike hypervenom-at.
2/9 daMisch válasza:
Egyik se jobb mint a másik. A hypervenomnak a pontosság és a gyorsaság a lényege, a mercurialnak az erő.
Azt válaszd, amelyik hozzád jobban illik. Mondjuk én nagyon ajánlom a hypervenomot, nagyon kényelmes, könnyű, és jó.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 24. 17:05
4/9 A kérdező kommentje:
És egy NIKE HYPERVENOM Phantom FG?
2014. ápr. 24. 17:20
5/9 anonim válasza:
Az első válaszoló nehezen használhatja egy éve a Hypervenomját, mivel akkor még nem is volt. A második válaszoló meg pont hogy összekeveri. Ha fogott volna már a kezében egy eredeti Mercurialt és Hypervenomot, akkor is egyből leesne neki, hogy a Mercurial sokkal könnyebb, és minden egyes kis része a gyorsaságra és a robbanékonyságra van tervezve. Én a posztom és a játék stílusom szerint választottam mindig cipőt. Nem az a lényeg hogy olyan legyen mint Ronaldonak, hanem az, hogy jól játssz benne. Például ha védő vagy, inkább ne vegyél Mercurialt, mert pl egy Tiempo-ban stabilabban állsz
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!
2014. ápr. 29. 14:34
7/9 A!)renaline válasza:
szerintem a hypervenom jobb szerintem könyebb a hypervenom ezel inkább a gyorsaságra törekedhetsz am de lehet hogy igaza van az egyik válaszónak hogy a mercuriál könnyebb én hypervenomot ajánlom én ebbe gyorsabb vagyok meg a lövő technikám is javult
8/9 A kérdező kommentje:
és tartós(?),mert ha veszek cipőt nálam az egyik "igény" hogy ne essen szét 2-3 hét/hónap után hanem egy fél vagy egy szezont tartson ki!
2014. jún. 14. 17:48
9/9 A!)renaline válasza:
Eddig 1 és fél szezont lejátszottam vele és még semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!