Szerintetek Ronaldo miért van ennyire túlértékelve?
Figyelt kérdés
Nem azt kérdeztem hogy messi hanem ronaldo szal ne is hozzátok szóba messit mert jobb mint ronaldo.2014. ápr. 13. 15:48
1/6 anonim válasza:
Mert jó játékos. Pontosan és erősen tud lőni, jól cselez, gyorsan fut, jól kezeli a labdát, és jelenleg neki van az egyik ha nem a legnagyobb súlypontemelkedése ami egy beadásnál sokat jelent.
2/6 A kérdező kommentje:
Tény hogy talán a legjobb játékos de miért kap olyan sok pénzt 150 millió Eurót keres. Nem értem.
2014. ápr. 13. 23:03
3/6 anonim válasza:
Nem tudom,de elég gusztustalan,hogy úgy általában CR rajongói őt másolják,még szívet is írnak CR nevéhez,ami egy fiútól szégyen,mondjuk ma már a 14-15-16 éves korosztály nagyrésze oldalt felnyírt ecsetfejű kis b.u.z.i,aki szívet ír a másik fiúnak.Szóval CR majmolói nagyon szégyenek.
Amúgy szvsz a világ legjobbja,pedig Barcás vagyok.
4/6 anonim válasza:
Egy sztárfocista azért kap ennyi pénzt mert hetente több millió embert szórakoztat. Egy Real-meccset a világ minden táján adnak, ebből rengeteg tv-jogdíj bejön + a szponzorok + a reklámbevételek + a mezeladások. Ezeket osztják szét a játékosok között teljesítményük szerint.
5/6 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak van igaza.
Nem érdemelnének meg ennyi pénzt, de rengeteget teremtenek elő a klubnak. A TV-s jogdíjak, az eladott jegyek a meccsekre. Kicsit túl van értékelve, ez igaz, de akkor is a világ legjobbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!