A Real Madrid, Ronaldo?
Én úgy vettem észere, hogy amióta elment Murinho elment a Real Madridból, sorra veszítik el a meccseket... De pezeg amikor még ő volt az edző... Sorra azt lehetett hallani, hogy nyertek... Na jó, tudom, hogy azért a fizetése is közrejátszott Murinhonak... De akkor is...
Szerintetek???
Ja a másik kérdésem meg az, hogy ha még Ronaldo is elmenne, akkor szerintetek is vége lenne??
most is azt lehetett hallani, csak aztán bumm...
Mourinhoval is csak egy kupa, egy liga, meg egy szuperkupa jött össze, három év alatt...
Ronaldot meg kezdik unni a realosok is. Komolyabb csapatok ellen becsődöl!
De ostoba kérdés... az megvan, h vezették a bajnokságot, és most is versenyben vannak a bajnoki címért? Hol volt ez tavaly Mourinhóval?
CR pedig akkor is megdöglik a pályán, amikor a többiek már lazáznak, úgyhogy ezt az újságban olvasott jaj-de-beképzelt-ez-a-Ronaldó-gyerek szövegek helyett inkább látni kellene, nem csak nézni..
Figyelj tavaly ilyenkor 15 pont hátrányban volt a Real.Mouval.
Most ez 3. Igaz egy hét sem telte el és 3 pont előnyből 3 hátrány lett..
De figyelj,gondolom Realos vagy.:) Még mindig jobb a Real helyzete azért,a Barca kikap egy Valladolidtol meg egy Valenciától otthon.. Real meg kiktől kapott ki? Atletico Barca x2.. meg a Sevilla.
Menyerik sztem a bajnokságot,ma a Barca X-el vagy kikap,Atletico kikap,Real pedig nyer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!