Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kapus kirúgás? Nagypályán

Kapus kirúgás? Nagypályán

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy sokak szerint remek kapus vagyok nagy pályán ,de egyszerűen nem tudok akkorát rúgni a labdába kirúgásnál hogy legalább a másik térfélre átjusson? gyakoroljak vagy mijen tanácsokat adnátok?

15/F

2009. dec. 20. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Gyakorolj sokat, hogy megtaláld, milyen mozdulattal lehet minél távolabbra elrúgni!

De ha ez megnyugtat, ennél sokkal fontosabb, hogy jól védj! Én már láttam olyan NB2-es kapust, aki négyből három kirúgást rendszerint elrontott, de nem ám úgy, hogy kicsit rúgott, hanem volt, hogy félpályánál, az oldalvonalon ment ki a labda. Rendszeresen ilyen hibái voltak, mégis abban az évben asszem a második legjobb kapus lett.

2009. dec. 30. 09:32
 12/15 anonim válasza:
a mi kapusunk is remekül véd, csak kirúgni nem tud egy sérülésnek köszönhetően, a kirúgásokat a középhátvéd végzi, csak ha muszáj akkor használja a lábát, vagy kidobja vagy leteszi vmelyik szélső hátvédnek
2009. dec. 30. 22:35
 13/15 A kérdező kommentje:
oké:D
2010. jan. 1. 01:23
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nézd meg ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=Z88WfHARvgA&feature=related

Sok sikert!

2010. nov. 8. 20:53
 15/15 A kérdező kommentje:
nem értek olyan jol angolul de azért köszi :D
2010. nov. 11. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!