Kapus kirúgás? Nagypályán
az a helyzet hogy sokak szerint remek kapus vagyok nagy pályán ,de egyszerűen nem tudok akkorát rúgni a labdába kirúgásnál hogy legalább a másik térfélre átjusson? gyakoroljak vagy mijen tanácsokat adnátok?
15/F
http://www.youtube.com/watch?v=_SQypp_dNm8
én 15 éves kapus vagyok és földről már a túlsó félpálya közepéig elrugok ^^ úgy hogy tavaly kb alig rúgtam el félpályáig :D Szerintem az ideális teknika a fenti videón láthatod:)
kicsit oldalról futsz a labdának az utolsó 3 lépésnél anekifutásközben "szökkelsz" hogy nagyobb lendületett tudj venni és teli csűddel szoktam alá nyúlni :D
mivel szintén zenész vagyok így tapasztalatból mondom hogy nem az számít hogy mekkora az izmod!
sokkal többet ér a technika!
javaslom hogy keress egy hozzáértő szakembert aki tud segíteni
Szerintem próbálgasd.
Próbálj jobban alányulni vagy egy kicsit jobban oldalról nekimenni vagy egy kicsit kevésbé... vagy erősebben rugd meg a labda közepét vagy egy kicsit lejjebb az alja felé :D Elképzelhető hogy nem is az számít hogy messzebbről vagy közelebbről futsz neki :)
Próbálgasd elöbb-utóbb összejön :) És akkor azt gyakorold... És egyre messzebb fog menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!