ATY. kérdése:
Hogyan tudnék jobb focista lenni? Hogyan erősíthetném magam hogy még jobb és még jobb legyek? Mit ajánlanak/ajánlotok?
Figyelt kérdés
Focizok már nem is tudom mióta,Romániából az egyik magyar csapatba szerződtem. Alig játszattak,minden edzésen nagyrészt ott voltam,de otthagytam őket,de amikor ott játszottam észrevettem magamon hogy egyszerűen már úgymond megutáltam a focit,pedig sokan mondják h örüljek hogy bal lábas vagyok,és h van tehetségem a focihoz,de még is valami hiányzik belőlem.Egyszerűen nincs önbizalmam,és ezt is sokan mondták már,ha elvesztettem a labdát nem is szaladok utána,meg néha annyira belassulok,hogy alig tudok futni. Már a cseleim se vállnak be annyira,meg olyan vagyok h képes vagyok a saját lábamba is felbukni ha nem birok futni,de ezek miért vannak?2014. ápr. 10. 18:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!