Miért nem nézem a labdát fent is? ( futsal kapus )
Az a helyzet, hogy ha laposan, vagy közepesen jönnek a lövések, akkor látom rendesen, és arra mozdulok, amerre a labda jön. De ha már a fejem fölötti magasságban érkezik, egyszerűen nem nézem, csak a kezem nyújtom, és hátha lesz valami. Sokkal többet tudnék védeni, ha nem csak találomra tenném fel a kezem... Gyakorlom, gyakorlom, de egyszerűen nem nézek fel... miért van ez?
14/F - 156 cm magas.
volt egy ismerősöm detto ugyan ez volt ezt úgy javítottam ki neki hogy kivittem a focipályára beállítottam a kapuba és feltettem neki a kérdést hogy.
felnézel vagy nem? és addig addig lőttem a feje fölé a labdát ameddig fel nem nézett és el nem kapta a labdát mert egyszerűen ráunt hogy nem bírja védeni és idegesítette ez kb 30 percbe került azóta még baseball sapkát is hord hogy mikor felnéz a nap ne zavarja :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!