Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért nem nézem a labdát fent...

Miért nem nézem a labdát fent is? ( futsal kapus )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ha laposan, vagy közepesen jönnek a lövések, akkor látom rendesen, és arra mozdulok, amerre a labda jön. De ha már a fejem fölötti magasságban érkezik, egyszerűen nem nézem, csak a kezem nyújtom, és hátha lesz valami. Sokkal többet tudnék védeni, ha nem csak találomra tenném fel a kezem... Gyakorlom, gyakorlom, de egyszerűen nem nézek fel... miért van ez?

14/F - 156 cm magas.

2014. ápr. 5. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézz fel
2014. ápr. 5. 23:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Na ne mondd..:D
2014. ápr. 6. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Marpedig az egyetlen megoldas, hogy felnezel.
2014. ápr. 9. 02:04
 4/4 anonim válasza:

volt egy ismerősöm detto ugyan ez volt ezt úgy javítottam ki neki hogy kivittem a focipályára beállítottam a kapuba és feltettem neki a kérdést hogy.

felnézel vagy nem? és addig addig lőttem a feje fölé a labdát ameddig fel nem nézett és el nem kapta a labdát mert egyszerűen ráunt hogy nem bírja védeni és idegesítette ez kb 30 percbe került azóta még baseball sapkát is hord hogy mikor felnéz a nap ne zavarja :))

2014. máj. 6. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!