Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Enged-e majd a sportorvos...

Enged-e majd a sportorvos focizni, ha lúdtalpas vagyok?

Figyelt kérdés
Következő a történet: 16 éves fiú vagyok és nemrég rossz talpbetét miatt mindig lehámlott a bőr a talpamról fájt meg minden. Elmentem ortopédiára megvizsgálták a talpam és elég rossz lett. Lúdtalpat diagnosztizáltak és nem tökéletes a talpam illeszkedése a talajra. Eddig hobbiszinten fociztam, most viszont el szeretnék klub szinten is kezdeni játszani. Januárban megyek sportorvoshoz hogy leigazolhassanak, de parázok hogy a sportorvos nem enged el a talpam miatt!! Megnézi egyeltalán? Légyszi segítsetek!
2009. dec. 17. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:
most nem akarom elvenni a kedved de az ismerösöm is igy járt ludtalpas lett és hámlot a böre a lábán és nem engedte az orvosa focizni mert ha jobban le fog hámlani a lábad és akor 1-2 honapig nem is focizhatsz
2009. dec. 18. 14:28
 2/2 anonim válasza:

Én már 3 éve röplabdázok lúdtalppal. Nekem csak annyit mondtak a vizsgálaton, hogy hordjak talpbetétet és járjak mezítláb a fűben, kavicson és ha tudok otthon is. Vicces kis gyakorlatokat mutattak amivel erősíthetem a boltozatom.

Nincs belőle semmi problémám.

Nem tudom, hogy focinál ez mennyire számít...

2009. dec. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!