Hogy legyek jobb a focicsapatban?
Figyelt kérdés
Az osztály focicsapatában játszom, védô vagyok (néha fel is futok de nem olyan gyakran). Nem megy rosszul, de lehetnék jobb is. Milyen tanácsokat adnátok, mire figyeljek a pályán hogy jobb legyek (a helyezkedés elég jól megy). Hogyan gyakoroljak otthon egyedül? Egy csatár tud egyedül is gyakorolni, pl. a rárúgást, de egy védõ hogyan? Néha én is szoktam a rárúgást, de a védekezést is kellene, sôt azt többet kellene.
Egyébként az iskola pályáha kb. 30X15 méteres.
2014. márc. 20. 20:55
1/5 anonim válasza:
Külön egyesületbe nem jársz? Hány éves vagy? Mióta focizol?
2/5 A kérdező kommentje:
Külön nem járok, 15éves vagyok. Az osztálycsapatban régóta focizom, de külön sohasem jártam.
2014. márc. 21. 21:08
3/5 anonim válasza:
Jártok élesebb meccsekre? És ha igen akkor mekkora pályán játszotok kis pályán vagy keresztpályán?
4/5 A kérdező kommentje:
Kb. 30X15 méteres pálya.
Komoly versenyekre annyira nem, de szokott lenni egy iskola bajnokság, áprilisban lesz most és azt komolyan szoktuk venni. De ahhiz hogy ott benne legye a csapatban, addig is jól kell játszanom.
2014. márc. 21. 21:36
5/5 anonim válasza:
Hát így nehéz de ilyen alap dolgok hogy ha megcsináljátok a kényszerítőt akkor menj tovább a támadással és majd a másik védő bebisztosít téged vagy ha meg kaptad a labdát és nem tudod senkinek passzolni akkor vezesd ki üres területre és utána már valószínű hogy tudsz passzolni vagy ha az ellenfél jön szögletből vagy bedobásból akkor a saját kapud felöl állj és utána ha feléd megy a labda akkor előzd meg az ellenfelet és már tiéd a labda meg ha ti védekeztek akkor szűkítsétek a területet de ha ti támadtok akkor pedig nyissatok. Kb. ennyit tudok mondani így hirtelen. És sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!