Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Egy ilyen Euroligásokból álló...

Egy ilyen Euroligásokból álló keret mire lehetne képes kosárban a Team USA ellen, akik a legjobban állnának ki?

Figyelt kérdés
LLull, S. Rodriguez, Spanoulis, Teodosic, Navarro, R. Fernandez, Bogdanovic, Mirotic, Nocioni, Lorbek, Tomic, Bourousis, próbáltam nagyjából posztok alapján írni a neveket.
2014. febr. 28. 19:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Papíron jóval erősebb lenne a Team USA, de nem lenne akkora a különbség, mint amennyi a fizetések között van.

Az olimpiára egy elég jó amerikai keret utazott, és a döntőben szerintem jobban megizzadtak a spanyolok ellen, mint ahogy terveztek.

Centerposzton talán európai "fölényt" érzek. Nem azért, mert képességben annyival jobbak az eu-s centerek, hanem azért, mert nálunk még klasszikus centerszerep van. Míg az NBA-ben előtérbe kerül az atletikus, mozgékonyabb centerjáték, addig itt kétajtós szekrények oldják meg a ziccert izomból.

Ha pedig nem az NBA-s szemlélettel fújják a lépéshibát, akkor tényleg meleg lenne a pite néha az NBA-s srácoknak :D

Összességében azért 10-ből 7-8-at szerintem a Team USA nyerne :)

2014. febr. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!