Az baj ha lány létemre imádom a focit?
Figyelt kérdés
Szinte fan vagyok minden csapatot es majdnem minden focistat és még jól is focizom
De lány létemre ez nem fura??
2014. febr. 24. 20:31
2/5 anonim válasza:
Miért lenne baj? Nem csak te vagy egyedül aki szereti a focit lány létére. Ha furának tartanak nem baj, sok lány van aki külön focizik meg ilyen. Nekem többször is mondták, hogy menjek el a fiúkkal nagyobb meccsekre játszani. Ez egy kicsit sem fura!
3/5 anonim válasza:
ugyan, én csapatban játszom , szóval nem baj :)
21/L
4/5 anonim válasza:
Mindegy, hogy fiú vagy-e vagy lány, csináld azt, amit szeretsz!!! Sajnos csomó ilyen kérdés van kiírva, hogy "lány vagyok, de szeretem ezt a fiús dolgot, ez baj?" vagy akár fordítva, és ez néha tökre elkeserít... Mármint nem az 1800-as években vagyunk, nem kéne szégyenkeznünk olyan dolgok miatt, amiket szeretünk, csak azért, mert rájuk vannak húzva olyan sablonok, hogy ez "fiús" az meg "lányos".
Szóval nem gond :D
5/5 anonim válasza:
Én is szeretem és hajrá Fradi ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!