Szerintetek ez a taktika tippmixben jó lehet?
Üdv.
Láttam 1 ismert rulett teknikát,tehát a fekete/pirosnál mindig ugyanarra tesz az ember,és amíg nem jön be addig duplázza az alap tétet...
Gondolkodtam tippmixben a döntetlen szorzója stabilan 2.8 vagy nagyobb .
Vagyis ha bejön nyert ügyem lenne?
pl:50ft-100ft-200ft-400ft-800ft-1600ft-3200ft.
Ez ugye 7 szelvénnyi alkalom.
Ha 1 bizonyos csapatra teszek akkor így elvileg még nagyobb az esély,és amint bejött mindig az elejéről kezdem a tétet.
Pl mindig Montpellier mecsekre teszem az x-et,akkor pl ha 7. alkalommal lesz döntetlen akkor az (50+100+200+400+800+1600+3200ft) 6350ft össztét.
Viszont az utolsó fogadásom tétje 3200ft ,és az x szorzója legyen mondjuk kerek 3-as odds,akkor 9600ft-ot nyertem,így a profitom 3250ft...
és a Montpellier eléggé sokszor döntetlent játszó csapat...
Elvileg így nem tudok bukni,hiszen a nagy számok törvényei alapján egy-egy döntetlen mindíg becsúszhat...
Ha ezt 4-5 sűrűn x-et játszó csapattal csinálom,hogy a mecsükre folyamatosan döntetlent teszek elvileg minuszban nem lehetek?!
Persze a rizikó benne van,hogy 30-40 mecsen át nincs döntetlenje,és akkor fél milliós tétek lesznek,de akárhogy néztem,nincs olyan,hogy ne lenne döntetlen...,sőt vannak csapatok akiknek sűrűn vannak döntetlenjei és az több mint 50%...
pl: a montpellier csapata 24 mecsből 13-at x-re hozott csak...
Szerintetek ebben lehet ráció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!