Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ez a taktika...

Szerintetek ez a taktika tippmixben jó lehet?

Figyelt kérdés

Üdv.

Láttam 1 ismert rulett teknikát,tehát a fekete/pirosnál mindig ugyanarra tesz az ember,és amíg nem jön be addig duplázza az alap tétet...

Gondolkodtam tippmixben a döntetlen szorzója stabilan 2.8 vagy nagyobb .

Vagyis ha bejön nyert ügyem lenne?

pl:50ft-100ft-200ft-400ft-800ft-1600ft-3200ft.

Ez ugye 7 szelvénnyi alkalom.

Ha 1 bizonyos csapatra teszek akkor így elvileg még nagyobb az esély,és amint bejött mindig az elejéről kezdem a tétet.

Pl mindig Montpellier mecsekre teszem az x-et,akkor pl ha 7. alkalommal lesz döntetlen akkor az (50+100+200+400+800+1600+3200ft) 6350ft össztét.

Viszont az utolsó fogadásom tétje 3200ft ,és az x szorzója legyen mondjuk kerek 3-as odds,akkor 9600ft-ot nyertem,így a profitom 3250ft...

és a Montpellier eléggé sokszor döntetlent játszó csapat...

Elvileg így nem tudok bukni,hiszen a nagy számok törvényei alapján egy-egy döntetlen mindíg becsúszhat...

Ha ezt 4-5 sűrűn x-et játszó csapattal csinálom,hogy a mecsükre folyamatosan döntetlent teszek elvileg minuszban nem lehetek?!

Persze a rizikó benne van,hogy 30-40 mecsen át nincs döntetlenje,és akkor fél milliós tétek lesznek,de akárhogy néztem,nincs olyan,hogy ne lenne döntetlen...,sőt vannak csapatok akiknek sűrűn vannak döntetlenjei és az több mint 50%...

pl: a montpellier csapata 24 mecsből 13-at x-re hozott csak...

Szerintetek ebben lehet ráció?

2014. febr. 9. 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A fekete/pirosban 50% az esélyed, itt 33%... nem mindegy.

Amúgy kosármeccset kell döntetlenre tenni... régebben haverommal csináltunk ilyet, és háromból kétszer be is jött... de csak egyszer nyertünk (kb. 30-szoros össz. szorzóval), a másikat elvitte vmi a kötésből.

2014. febr. 9. 22:49
 2/12 anonim válasza:

ehhez legalább ani szerencse kell és hatalmas bukás lehetősége is benne van... mivel a tippmixen a legkisebb tét 200ft és maximális nyerhető pedig 400ezer forint... ebből következik h 10.fordulóban már 94400ft-ért kéne megjátszanod aminek 3x 270k... ha itt sem jött be akk szépen szia a pénzednek mivel (94ezer x 2)x3=nem megjátszható tét...

a lényeg h elég csak 9-10 fordulón keresztül nem döntetlent csinálniuk, és máris szia a pénzednek...

+ ugye a focicsapatok nem azért lépnek pélyéra h döntetlen csináljanak.. ennyi erővel ki sem kéne jönniük...

remélem érthető voltam, és tudtam segíteni :D

2014. febr. 9. 22:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Így van.

De nem tippmixen fogadnék,hanem bet365-ön,tippmixet csak azért írtam,mert így többen betévednek.

Egy konkrét sokat döntetlenező csapatnál szerintem abszolút jó,hisz pl:Montpellier 24 bajnokiból 13-at x-re hozott ,az több mint 50%...Az összes lejátszott meccsét tekintve 32-ből 16 döntetlen ami kerek 50%

és most 3 mecs óta nem volt döntetlenjük ergo mostanság ki kellene egyet hozniuk.

2014. febr. 9. 22:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Amúgy nem muszáj mindig ugyan annak a csapatnak a meccseire tenned. Ez bármilyen csapat meccseivel működik. Mondjuk erős a gyanúm, hogy van valami szabályozása a honlapnak, ami ezt tiltja. Ha tudsz angolul, akkor nyálazd át a szabályzatot.
2014. febr. 9. 23:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem tiltja semmi, mivel ha bekap egy hosszú rossz szériát akkor elfogy a pénze és az oldal örül.

A gond csak az, hogy ha túl korán jön a döntetlen akkor kb semmit se nyertél. Ha 1 csapatra fogadsz és a 7.-be jön akkor pedig vártál arra a 4ezer ft-ra 7 hetet.

2014. febr. 10. 09:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Tippmixen is meg lehet csinálni, ha kicsúsznál az összeghatárból, akkor több szelvényre elosztva a pénzt fölé tudsz menni legálisan.

Én olyasmin gondolkodom, hogy úgy variálni a tétet, hogy az előző kör veszteségét lehetőleg hozza vissza a következő kör nyereménye. Például ha vesztesz 300 forintot, akkor a következő meccset úgy kell megfogadni, hogy csak az 1 feletti részből kijöjjön a 300 forint. Excel-ben már csináltam rá egy táblázatot, és próbálgatom.

2014. febr. 10. 10:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha van elég nagy bankod hozzá akkor ott is meglehet, de a 7. lépcsőn már 25000ft-od ráment.
2014. febr. 10. 10:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Az tényleg nem mindegy, hogy milyen csapatra fogadsz, mert az X-ekről híres olasz bajnokságban is három olyan csapat van eddig (Verona, Atalanta, Udinese) akiknek legfeljebb 3 döntetlenjük volt az elmúlt 23 fordulóban, pedig nagyjából a középmezőnybe tartoznak. De ha cserélgeted a csapatokat, akkor meg arra is esély van, hogy azoknál is egy döntetlen nélküli sorozatot fogsz ki (pl. Nantes, hogy maradjunk a francia példánál). De ha van felesleges 100-200 ezred, akkor tényleg a legjobb módszer arra, hogy mindig pluszban zárj, még ha minimálisan is.
2014. febr. 10. 14:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Igazából ,gondolkodtam ezt fogom csinálni...Kiválasztok 5 sűrűn döntetlenező csapatot.

és nem muszáj az összeget pont duplázni,kevesebb is elég,csak ki kell "számolgatni"...

2014. febr. 10. 15:23
 10/12 anonim válasza:

Hosszú távon 100% valószínűséggel fogsz pénzt veszíteni. Lehet hogy éppen kiszállsz majd egy szerencsésen megválasztott pillanatban, és akkor pluszban leszel, de hosszú távon minden ilyen stratégia veszteséges.

Ennek az egyik oka az, hogy a fogadós cégek úgy állítják be az oddsokat, hogy abból ők jöhessenek ki jól, és ne a fogadók (majd figyeld meg, hogy egy gyakran döntetlent játszó csapatnak nem lesz 3-as, meg 2.8as szorzója a döntetlenre). A másik ok pedig az, hogy abban az esetben, ha a fogadóirodák 3-as körüli oddson adnák a döntetlent (ami ugye nyugodt lehetsz, hogy nem így lesz), abban az esetben is csak akkor tudnál hosszútávon nullszaldós lenni, ha végtelen mennyiségű tőkéd lenne. Végigvittél egy olyan gondolatmenetet, amikor egymás után hétszer veszítesz. SEMMI NEM INDOKOLJA, HOGY NE LEGYEN MÉG ENNÉL IS HOSSZABB VESZTŐ SZÉRIÁD, és ha mondjuk nem hétszer, hanem 11-szer vesztesz, akkor a 11. bukó után 100e forintod fog bent állni az irodánál. Ha netán ezek után még kétszer vesztesz, akkor 400e.

Mondom, valameddig el tudsz majd evickélni, és talán időben is fogsz kiszállni majd a "végzetes" vesztő szériából, de nem véletlen, hogy eddig még senki nem találta ki a "tuti" sportfogadó stratégiát.

2014. febr. 11. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!