Van valami esélye hogy valaha, jól focizzak?
gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni
mikor öcsém 18 évesen először a pályán volt, röhögtem és mutogattam rá (meg sajnos mások is), hogy borzalmasan béna volt
rá 1 évre most már leigazolta másik csapat (persze még mindig legalja osztályban :D)
láthatod, ő későn kezdte, mégis lett vmennyi sikere, te meg még fiatal vagy, ne add fel, lámpaláz is le lesz győzve
Talán támogat, ha leírom az én esetem:
Én férfi vagyok, de szüleim elváltak, amikor 3 éves voltam, így sokáig apa nélkül nőttem fel. Senki sem volt , aki segítsen, nem mutatott senki trükköket, senki sem beszélt a követendő stílusról, taktikáról, stb. Teljesen magamtól kellett mindent kitalálni. 11 évesen kezdtem komolyabban játszani, úgy kb. 16 éves koromig elég gyenge voltam, de utána hirtelen feljavultam és pár év múlva már jól játszottam. Még ma is játszom (50 éves vagyok). Persze nem játszottam a Barcában, sőt igazolt játékos sem voltam. Persze ennek az is oka, hogy én 10 és 26 éves koromban birkóztam, ott 3 évig első osztályú voltam, igazolt profi.
A legjobb szerintem olyan 29-35 éves korom között voltam. Szóval ne add fel. lehetsz jó. keress olyan barátokat, akik tudnak segíteni. (Ha közel lakunk egymáshoz én is szívesen segítek. ) Szerdánként játszunk 19 és 20.30 óra között Diósdon műfüvön. Ha erre laksz gyere le játszani hozzánk, sokat tudnál fejlődni ! Utána megbeszélhetnénk a hiányosságokat.
Mit szólsz hozzá ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!