Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van valami esélye hogy valaha,...

Van valami esélye hogy valaha, jól focizzak?

Figyelt kérdés
Lány vagyok,13 éves és 7 hónapja focizom. 100 százalékosan szeretem a focit. Edzésekre rendszeresen járok. De nincs apukám,és soha senki nem mondja nekem hogy jól focizok és ügyes vagyok.Az edzéseken,mindig a legjobbat próbálom kihozni magamból,de nagyon keveset teljesítek.Egyszer vitt el engem is az edző mérkőzésre,de csak egyszer állított fel.A félelmem győzött,és 0 voltam a pályán.De egy nagyon nagy álmom,hogy egy jó focista válljon belőlem. Mit tegyek,hogy sikerüljön valóra váltanom,vagy egyáltalán van esélyem rá?

2014. febr. 8. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:

gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni

mikor öcsém 18 évesen először a pályán volt, röhögtem és mutogattam rá (meg sajnos mások is), hogy borzalmasan béna volt

rá 1 évre most már leigazolta másik csapat (persze még mindig legalja osztályban :D)

láthatod, ő későn kezdte, mégis lett vmennyi sikere, te meg még fiatal vagy, ne add fel, lámpaláz is le lesz győzve

2014. febr. 8. 20:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. febr. 9. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán támogat, ha leírom az én esetem:

Én férfi vagyok, de szüleim elváltak, amikor 3 éves voltam, így sokáig apa nélkül nőttem fel. Senki sem volt , aki segítsen, nem mutatott senki trükköket, senki sem beszélt a követendő stílusról, taktikáról, stb. Teljesen magamtól kellett mindent kitalálni. 11 évesen kezdtem komolyabban játszani, úgy kb. 16 éves koromig elég gyenge voltam, de utána hirtelen feljavultam és pár év múlva már jól játszottam. Még ma is játszom (50 éves vagyok). Persze nem játszottam a Barcában, sőt igazolt játékos sem voltam. Persze ennek az is oka, hogy én 10 és 26 éves koromban birkóztam, ott 3 évig első osztályú voltam, igazolt profi.

A legjobb szerintem olyan 29-35 éves korom között voltam. Szóval ne add fel. lehetsz jó. keress olyan barátokat, akik tudnak segíteni. (Ha közel lakunk egymáshoz én is szívesen segítek. ) Szerdánként játszunk 19 és 20.30 óra között Diósdon műfüvön. Ha erre laksz gyere le játszani hozzánk, sokat tudnál fejlődni ! Utána megbeszélhetnénk a hiányosságokat.

Mit szólsz hozzá ?

2014. febr. 9. 15:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez nagyon kedves,csak én sajnos Romániában élek :) de azért köszönöm szépen,és remélem hogy én is feltudok annyira zárkózni hogy nagyon jó legyek.
2014. febr. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!