Szerintetek ki jut még valaha az Aston Villa bl-re vagy El-re?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kiröhögtök hogy ilyet kérdezek,de elég jó játékosok vannak náluk ahhoz képest hogy most épp kieső helyen állnak a premier leagu-ben. Régebben elég jó csapat volt. Mi változott náluk?2013. ápr. 2. 20:09
1/7 anonim válasza:
Én biztos nem röhöglek ki,ugyanis nem csak a nagy csapatokból áll a foci. Ha engem kérdezel,akkor 5 éven belül biztosan nem jutnak ki nemzetközi porondra. Véleményem szerint,a QPR és a Reading mellett a Villa esik ki.
2/7 anonim válasza:
Szerintem se jut ki egydarabig...
Majd lehet 6-8 év múlva,de ezt nem lehet tudni,mert most ha bentmaradnak,megveszi valamilyen arab a klubbot,onnantól megint más a helyzet...
Tehát ezt így nem lehet megnondani!
Pl. a PSG -ről se mondta volna senki 2-3 évvel ezelőtt,hogy negyeddöntős lesz 2013-ban !
De az Aston Villa 2-3 évvel ezelőtt a 6.-7.-ik helyen végzett a bajnokságban ! :)
3/7 anonim válasza:
nagy változások kellenének ott egy bl helyhez.
PL egy milliárdos...
de a nextzgen seriest a ő fiatal játékosaik nyerték, szal be lehetne onnan építeni pár játékost a nagyok közé és akkor egy El hely akár össze is jöhet.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát jó lenne ha nem esne ki csak összeszedik magukat az utolsó 8 meccsre és legalább egy hellyel elkerülik a kieső zónát :). Hát igen egy milliárdos jól jönne oda és venne jó játékosokat de azt hiszem 2015-től csak a klubbok annyit költhetnek majd amennyi bevételük lesz egy szezon alatt úgyhogy nem sok esély van erre szerintem. Az ifi csapata meg elég jó csapat és igen egy két ember sztem is beférne a mostani villába.
2013. ápr. 3. 17:16
5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen 6-7-ig helyen végeztek és ezért is nem értem hogy lehet az hogy most ilyen rosszul álnak.
2013. ápr. 3. 17:17
6/7 A kérdező kommentje:
A kulcsszavaknál nem vágom hmért aston martin van ez scak egy megjegyzés.
2013. ápr. 3. 17:18
7/7 anonim válasza:
10 év után írom, hogy remélem, de most 5-1re kikaptak a Newcastletől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!