Nennyit keres egy NB I-es futsal játékos?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és a Göcsej Sport Klub csapathoz szeretnék "leigazolni". Most még a csapat NB II-ben van, de ha feljutnánk akkor mennyit tudnék keresni? Esetleg ki tudnék jutni külföldi futsal csapatba?
Előre is köszönöm!
2014. jan. 9. 17:34
1/6 anonim válasza:
nennyit? futsal?
mivan? tanulj meg írni előbb aztán írkálj ide.
2/6 anonim válasza:
neked meg meg kellene tanulnod gondolkozni
3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló * Mennyit gyorsan írtam, de ha szúrja a szemed azt nagyon sajnálom...
igen futsal gondolom azt sem tudod mi az, de azért ide írsz (Y)
2. válaszoló köszii, te gondolom tudod miről van szó:)
2014. jan. 9. 18:32
4/6 anonim válasza:
valami ótvar foci lehet ennyit tudok.
5/6 anonim válasza:
Az NBI-es focicsapatok játékosai is sokszor hónapokig fizetés nélkül maradnak, még komoly kluboknál is, úgyhogy valószínűleg keveset és szerintem keveset. Kérdezz utána a csapattársaid körében, ők biztos ismernek egy-két NBI-es játékost, de meglepődnék ha Magyarországon meg lehetne élni belőle.
6/6 Beltazor91 válasza:
ETO-ban vannak profik, és a Villben. Többi helyeken fél profi vagy amatőr szerződéssel játszanak. Ha nem vagy brazil akkor a Győrről ne is álmodj. A Göcsejben akkor sem keresnél pénz ha feljutnátok. De nem kell félni, nem elég erős a csapat a feljutáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!