Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki a kedvenc NBA játékosod és...

Ki a kedvenc NBA játékosod és miért?

Figyelt kérdés

Egy jelenlegi és egy már nem aktív játékos jöhet:

esetleg,ha nem tudsz dönteni,több is :)

az én választásom Kevin Garnett és Julius Erving

2014. jan. 4. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért csak egyet lehet? De akkor legyen Michael Jordan. Mivel az utóbbi években nem követem az NBA-t nem vagyok naprakész, de Dirk Nowitzki korábban szimpi volt.
2014. jan. 4. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Russell Westbrook és Kevin Durant, mivel Oklahoma fan vagyok
2014. jan. 4. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:

mindegy,akkor lehet többet is :D

Nowitzki? ez érdekes.nekem a sztárok közül egyedül ő nem jött be.

2014. jan. 4. 22:17
 4/7 sacsa ***** válasza:
D Wade
2014. jan. 5. 10:02
 5/7 anonim válasza:
Like az oklahoma fannak,én is az vagyok :)
2014. jan. 7. 00:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is Oklahoma fan vagyok, de mérget nem mernék venni az aranygyűrűre idén, pedig örülnék neki. Remélem Westbrook bevethető lesz a rájátszásra, de még az se nagyon lesz elég a bajnoki címhez, csak akkor, ha minimum Lamb és Reggie Jackson is hozzák az alapszakasz elején nyújtott teljesítményüket. Mert ha így szét lesz esve a csapat, ahogy az utóbbi pár meccsen volt, akkor hiába dob Durant 60 pontot egy mérkőzésen az már a rájátszásnál nem lesz elegendő és tartható. Mivel az Oklahoma center játékban nulla (Perkins lenne a center, de ő nagyon messze van attól a színvonaltól ahogy egy centernek játszania kellene), így ha a döntőbe bejutnak mondjuk egy Indianaval, akkor vért fognak izzadni, mivel az Indiana baromi jó a gyűrű alatt, ráadásul kint is tudnak játszani - persze, lehet mondani, hogy már kétszer elverte az Indianát, de a rájátszás azért más.

A Miami-re is érdemes figyelni, összeszámoltam: 12-13 embert játszat Spoelstra egy meccsen :-O és rendesen 10-15 perceket. Azért ha a Miaminek a rájátszásra lesz a kezdő ötös mellett a kispadon 6-7 begyakorolt játékosa, az még komoly meglepetést okozhat majd a többi csapatnak, ahol kezdő ötös mellett általában 2-3 hatékony kispados szokott csak lenni.

2014. jan. 10. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak: nekem is Westbrook, Durant, Wade a kedvenceim. Azért mert rettentően sokrétű játékosok. Westbrook betörései, labdaszerzései mindenképpen az NBA csúcskategóriája, Durant gyakorlatilag, ha kicsit jó napja bármilyen védőjátékosról képes bármit bedobni. Wade pedig az egyik legjobb kavaró játékos a ligában, ha elkezdi a zsonglőrködéseit képes hülyét csinálni a fél védősorból.
2014. jan. 10. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!