Ki a kedvenc NBA játékosod és miért?
Egy jelenlegi és egy már nem aktív játékos jöhet:
esetleg,ha nem tudsz dönteni,több is :)
az én választásom Kevin Garnett és Julius Erving
mindegy,akkor lehet többet is :D
Nowitzki? ez érdekes.nekem a sztárok közül egyedül ő nem jött be.
Én is Oklahoma fan vagyok, de mérget nem mernék venni az aranygyűrűre idén, pedig örülnék neki. Remélem Westbrook bevethető lesz a rájátszásra, de még az se nagyon lesz elég a bajnoki címhez, csak akkor, ha minimum Lamb és Reggie Jackson is hozzák az alapszakasz elején nyújtott teljesítményüket. Mert ha így szét lesz esve a csapat, ahogy az utóbbi pár meccsen volt, akkor hiába dob Durant 60 pontot egy mérkőzésen az már a rájátszásnál nem lesz elegendő és tartható. Mivel az Oklahoma center játékban nulla (Perkins lenne a center, de ő nagyon messze van attól a színvonaltól ahogy egy centernek játszania kellene), így ha a döntőbe bejutnak mondjuk egy Indianaval, akkor vért fognak izzadni, mivel az Indiana baromi jó a gyűrű alatt, ráadásul kint is tudnak játszani - persze, lehet mondani, hogy már kétszer elverte az Indianát, de a rájátszás azért más.
A Miami-re is érdemes figyelni, összeszámoltam: 12-13 embert játszat Spoelstra egy meccsen :-O és rendesen 10-15 perceket. Azért ha a Miaminek a rájátszásra lesz a kezdő ötös mellett a kispadon 6-7 begyakorolt játékosa, az még komoly meglepetést okozhat majd a többi csapatnak, ahol kezdő ötös mellett általában 2-3 hatékony kispados szokott csak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!