Mit szoltok hogy nincs normális focistadionunk?
legalább tükrözi az országot,minek kéne csili vili stadion ha a nép meg éhezik.
ha jól tudom most itt miskolcon a dvtk stadiont újra építik de azt is mi a f aszért nem tudom.
pár meccs aztán a sok birka szurkoló meg szétveri az egészet.
semmi értelme pénzt áldozni bele.
Hogy mit szólok? Még jó,hogy most épül az új.
Nálunk megyeszékhelyen az állami iskolánkban ki van téve pár lépcsőre,hogy egyszerre csak 5 ember mehet rajta mert életveszélyes és bármelyik pillanatban leszakadhat, de nem kap az iskola pénzt rá csak ha valaki komolyan megsérül. Egyrészt a magyar foci nem valami színvonalas,másrészt meg megtanulni a puskásban is meglehet...
A román nemzeti stadionban pár éve Európa Liga döntőt játszottak, pedig ott is vannak elhanyagolt területek. A mienkre meg fel se lehet menni, mert életveszélyes... Valami stadionfelújítás már régóta kell, mert elvileg van, ahol normális vécé sincs, a BL-be jutott Debrecen stadionjában meg még mobil lelátók vannak/voltak. Ez sem állapot. Viszont azt nem értem, hogy jó stadionokat minek átépítgetni. A lepusztultabbakat kéne felhozni egy olyan szintre, hogy ne balkáni érzése legyen az embernek. Mindezt az eleve is sportra különített alapból, ügyelve arra, hogy a többi terület, ahol szintén szükség van fejlesztésre is fejlődjön.
Viszont így csak azt érik el, hogy az emberek (főleg a laikusok) csak még jobban megutálják a focit. Lehet pont ez a cél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!