Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Többi lent!

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és kézizek 163cm és 57kg és én úgy érzem hogy egy kicsit le kéne adnom...azt mondják hogy szép vagyok és nem vagyok túlsúlyos...szerintetek normális a testsúlyom vagy nem?vagy csak a csontom nehéz;esetleg az izomzatom és azért mutat a mérleg többet nem a zsírok miatt?
2013. jan. 3. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Az izom a kulcs. Nehéz csontozat nincs: [link]

Emiatt kell a tükörre hagyatkozni, és nem a mérlegre. Ez népbetegség kábé.

[link]

2013. jan. 3. 10:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!:)
2013. jan. 3. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Attol fugg h ebbol mennyi izom es mennyi zsir. 163cm-nel az atlagos testsuly kb 55kg korul lenne, de az 57 sem szamit soknak. Minden attol fugg h mennyi rajtad a zsir...
2013. jan. 3. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. jan. 3. 18:50
 5/6 anonim válasza:
Ha kézizel, a testesebb alkat az előny is lehet. Hiszen egy vézna lányka nem tud olyan erősen védekezni mint egy testesebb. De akár támadni sem. Én egyébként azt mondom napi 5-ször egyél normális adagokban egészséges kaját.És mondanom sem kell, hogy sportolj rendszeresen.És csak akkor szánd el magad rá, hogy leadod azt a 2 kilót,:) ha téged idegesít.( Én is 13 vagyok, kézizek is, de mikor olyan időszak volt ,hogy nem mozogtam bizony én is elszántam magam erre a dötésre. A megoldás nállam a kevesebb nasi, több mozgás jelentette.) Sok sikert a kézilabdához!:)
2013. jan. 4. 12:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:) mindenkit felpluszoztam ,hogy hasznos volt:DD neked is sok sikert a kézihez!:))
2013. jan. 4. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!