Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a titka az utánpótlásképzés...

Mi a titka az utánpótlásképzésnek? (Futball)

Figyelt kérdés

És szerintetek miért ennyire ramaty sz.ar a magyar?

(Nekem ezzel a Bognár,Várhidi féle szöveggel ne jöjjön senki,hogy igenis vannak tehetséges magyar fiatalok,mert egyet nem láttam,Kiskokóval meg Radóval ne jöjjön senki,mert ebben a hulladék ligában sztárok,nemzetközileg meg gatya.)

2013. dec. 29. 01:54
 1/4 anonim válasza:
[link] Nézd meg!! Érdemes!!
2013. dec. 29. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt már láttam igaza van,de én a szurkolók,vagy legalábbis futballt szerető emberek véleményére vagyok kíváncsi.
2013. dec. 29. 21:02
 3/4 anonim válasza:
Ezt azért küldtem mert nekem is ez lett volna a válaszom.
2013. dec. 30. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:

utánpótlásunk annyira nem vészes képességre - hidd el, tudom, nehéz - 16 éves korig nincs akkora lemaradás

amúgy többrétű a probléma:

- kezdjük a kötelező Bozsik-programmal... oké, hogy jó, kell, minél több, de ne minden áron. Már az U18-as 2. osztályú (nem megyei) bajnokságban is sokszor esik 10 gól fölötti, de ez U16-U17-ben pl rendszeres... ami azért nagypályás meccsen? Értjük ezt. Se az alázott, se az alázó csapatnak nem válik előnyére ez... És akkor még a megyei utánpótlásról nem is beszéltünk (30-2-t, volt 40-0 is asszem Békéscsabán; lehet az nem is megyei volt, már nemtudom, de utánpótlás). Tehát ez nonszensz

- ha látod az edzőket... egy 12-14 éves gyereknek olyanokat mondani, hogy "menj már oda a jó k..a .nyád, hát b..eg, mi a f..omat csinálsz, ne azt csináld már b..eg, hanem...". Ezt is értjük, sok mindent elérhet vele az edzőbácsi, csak a játékos szellemi fejlődését nem (és nem képességekben, hanem szellemben gyenge leginkább a magyar foci)

- no meg alapból a magyar mentalitás, "küzdőszellem".

Nem a fociért megy a gyerekek ~50-70%a a pályára, hanem hogy híresek, gazdagok legyenek....

lehetne még ecsetelni, de sztem ezek az alap gondok

2013. dec. 30. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!