Szerintetek ki a top 5 legjobb qb [irányító] az NFL-ben?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 20:45
1/14 anonim válasza:
Peyton Manning, Tom Brady, Aaron Rodgers, és Drew Brees, Colin Kaepernick, Tony Romo, Philip Rivers négyesből kettő.
(Talán Brees és Kaeper)
2/14 .figo. válasza:
Brady,Manning,Rodgers, Brees, 5. jelöltnek meg van vagy 3 nálam...
3/14 A kérdező kommentje:
én riverst kicserélném eli manningre de örülök hogy beírtad rodgerst mert green bay-es vagyok én is erre voltam kíváncsi hogy aaron fel ér e a nagy brady peyton brees szinthez mert szerintem igen sőt ők négyen a leges legjobbak a ligában szerintem
2013. dec. 27. 21:19
4/14 anonim válasza:
Bőven odafér, vannak mutatók amiben nagyon nagy számokat fel tud mutatni.
Eli odafér(het), de én az idei formákat néztem most jobban, és valami botrányos az a 20+ interception tőle. ELIminated... :)
5/14 A kérdező kommentje:
a figo nevű felhasználó kitalálom a másik 3 jelöltedet
kaepernick newton eli manning
2013. dec. 27. 21:50
6/14 kakao01 válasza:
Peyton Manning, Brees, Brady, Rodgers, Wilson/tavalyi RG3
8/14 anonim válasza:
5. John Elway
4. Dan Marino
3. Tom Brady ALL TIME
2. Peyton Manning
1. Joe Montana
10. Matt Schaub
9. Tony Romo
8. Joe Flacco
7. Matt Ryan
6. Eli Manning
5. Ben Roethlisberger
4. Drew Brees
3. Tom Brady
2. Aaron Rodgers
1. Peyton Manning
9/14 .figo. válasza:
Kedves kérdező! nem talált Eli nálam nincs benne hiába van 2gyűrűje de amit minden második évben csinál az elég kritikán aluli egy elit-QB-hez képest! De kaepernick is igen véleményes idén tavaly király volt , inkább Russel Wilson ...
10/14 .figo. válasza:
Illetve nagyon tetszett RGIII játéka remélem látom még úgy játszani ahogy tud.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!