Önbizalom hiány vagy túl sokat várok magamtól?
Figyelt kérdés
17éves fiú vagyok és szeretek focizni de mióta volt egy izűleti sérülésem én ugy vélem nagyon vissza estem azóta és elkezdtünk teremben is játszani és nagyon nem értem meg a társaimmal ott magamat de kint sokkal könnyeben ez miért lehet vagy mit tudok tenni mert nagyon sokat rágdom ezen és elég rossznak tarom magam, de lehet hogy csak bemesélem magamnak.2009. nov. 26. 19:18
1/2 anonim válasza:
Ha régen jól fociztál,vissza tudsz még szokni :)
ha pedig ugyanazzal a csapattal focizol mindig,vagy ha nem az se baj,meg fogod tudni magad értetni a többiekkel...jah és vigyázz magadra mert ha megint rásérülsz kezdheted előről:S
Sok sikert mindenesetre
2/2 anonim válasza:
szerintem Önbizalomhiány.. Én régebben nagypályán játszottam (nem is olyan régen) de abbahagytam mert nagyon szar voltam. Persze mindenhol máshol én voltam a király, olyan cseleket toltam/tolok hogy magamtól elájulok :D (nem vagyok beképzelt, de tényleg) de a csapatnál inkább beálltam a sorba, és mindig passzoltam.Akár helyzeteknél is, mert nem bíztam abban hogy berúgom, így nem bontakoztam ki. Már fontolgatom hogy visszamegyek -amúgy- :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!