Milyen tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy rögbizhessek?
Figyelt kérdés
Arról szeretnék érdeklődni, hogy a rögbihez mi kell pontosan, hogy egyáltalán bele foghassak? Gondolok a testalkatra, erőnlétre, súlyra stb. Fontos infó, hogy 18 éves lány vagyok, tehát ehhez mérten kéne mérlegelni.
Azt hozzá szeretném fűzni, hogy nem élsportolói címre akarok törni, csak hobbiból űzném. Igazából azt sem tudom még, hogy hol van erre lehetőség, csak érdekel mi az alap, ha rögbizni akarok.
2013. nov. 16. 22:32
1/2 anonim válasza:
Szia, én nem vagyok képben a női rögbivel kapcsolatban, de ajánlom olvasd el ezt az interjút: [link]
Aztán nyugodtan tedd fel a kérdéseidet hozzászólásban, jóval több kompetens személy olvassa a blogot mint a GY.K.hu-t, olyanok akiknek szívügyük a rögbi, biztosan szivesen válaszolnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a linket!
2013. nov. 19. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!