Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kapus vagyok, és félek a...

Kapus vagyok, és félek a labdától. Mit tegyek, hogy ne féljek tőle?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 14:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
először próbálkozz gyengébb labdákkal utána meg az izomlövésekkel bár ha kapus létedre félsz a labdától akkor ne sok jót várj
2009. nov. 18. 15:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne legyél kapus xD
2009. nov. 18. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Szedj valakit, akiben megbízol, és vonuljatok ketten egy labdával valami közönség nélküli helyre, ahol nem megy a labda messzire. Kérd meg, hogy egyre erősebben küldje testre célozva a labdát, esetleg jó kapus módjára állj is bele. Kérd meg arra is, hogy nagyon, nagyon-nagyon lassan növelje az erőt (vagy ha úgy tetszik, sebességet). Higgy nekem, ki fog derülni, hogy semmi az egész.
2009. nov. 19. 16:32
 4/11 anonim válasza:
Olyan kapus nem létezik aki fél a labdától XD
2009. nov. 21. 10:20
 5/11 anonim válasza:

Szerintem gondold végig, hogy valójában a fájdalomtól félsz, vagy pedig a sérüléstől? Előbbit "ki lehet nőni", bele kell állni a lövésekbe, és megszokod. Ha nem, akkor ne akarj kapus lenni.

Ha a sérüléstől félsz, akkor inkább ne erőltesd, mert tényleg mindig az sérül meg először, aki fél.

2009. nov. 22. 16:00
 6/11 anonim válasza:

Én is voltam így. Csak csatlakozni tudok az előbbiekhez. Gyakorolj, védj sokat, aztán elmúlik, mert megszokod, hogy nem fáj, nem sérülsz, stb. Nekem az is segített, hogy előre kitaláltam mit kell tennem (pl vetődés).

Mondjuk én csak hobbikapus vok, ráadásul minden embernél változó ez a dolog. Azon is múlik, hogy milyen idős vagy.

Ha 14-5 vagy inkább hagyd a kapuskodást.

2009. nov. 27. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Énis igy voltam

16 évesen kezdtem el a focit úgy komolyabban, de nem profi szinten. És bizony néha féltem a labdától. Sokáig.

El kell hitetned magaddal, hogy úgyse fog fájni. Meg azt is, hogy ha jön a labda, úgyis elkapod :D

Nekem bejött :D Már tök nyugodtan védek :D

2010. jan. 21. 22:08
 8/11 anonim válasza:
Eddig én is féltem a labdától de már nem. A suliba van egy nagyon kemény labda(az a legkeményebb) , hú, tavaly úgy fejbe rúgtak vele, hogy majdnem elájultam(meg is látszott) azóta nem félek egy labdától sem xD 12/L
2010. júl. 18. 14:29
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Ismerkedj meg vele, tisztázzátok a szándékait. Ha nagyon aljas, fuss! :)
2011. máj. 9. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem először ismerkedj meg a rúgásokkal. Kérj meg valakit, hogy rúgdosson neked, és egyre erősebben. Mindíg arra öszpontosíts,hogy hol a labda, csakis azt figyeld:) Ha kivéded sikerélménynek könyveled el és lesz*rod, hogy mennyire fog fájni :DD amúgy meg kérj meg valakit,h b*sszon lábon vagy háton egy medicínnel és akkor egyből nem félsz semmitől :D én is így voltam vele XD
2012. jún. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!