Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Megye 3-ból nb1?

Destruktor kérdése:

Megye 3-ból nb1?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

7 éves koromban kezdtem el focizni 12 éves koromban abba hagytam 2 évre,és most ismét elkezdtem.3 hónapja focizom újból a helyi megye 3-as csapatban.Milyen lehetőségem van arra,hogy átkerüljek a legközelebbi nb1-es csapathoz?Nem nagyképűségből,de van hozzá tehetségem,labda érzékem és jó meglátásaim.A válaszokat előre is köszönöm

2013. nov. 3. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Elmész válogatásra amikor tartanak, vagy az akadémiára jelentkezel továbbtanulni..... ezenkívül nem sok.... De az kevés hogy van tehetséged hozzá..

Az osztálytársamnak is van, ha rendesen foglalkoztak volna vele, sokra vihette volna. Jelenleg megye 2-ben játszik.

az öccse nagyon tehetséges kapus, ő viszont bekerült a Puskás Akadémiára... nála azt mondom, hogy ha rendesen foglalkoznak vele, akár egy NB1-nél jobb karriert is befuthat. de ez sok tényezőn múlik...

2013. nov. 3. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:
hakeményen edzel, akkor te is feljuthatsz. Devecserinek is sikerült...
2013. nov. 3. 23:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. nov. 3. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!