Megye 3-ból nb1?
Sziasztok!
7 éves koromban kezdtem el focizni 12 éves koromban abba hagytam 2 évre,és most ismét elkezdtem.3 hónapja focizom újból a helyi megye 3-as csapatban.Milyen lehetőségem van arra,hogy átkerüljek a legközelebbi nb1-es csapathoz?Nem nagyképűségből,de van hozzá tehetségem,labda érzékem és jó meglátásaim.A válaszokat előre is köszönöm
Elmész válogatásra amikor tartanak, vagy az akadémiára jelentkezel továbbtanulni..... ezenkívül nem sok.... De az kevés hogy van tehetséged hozzá..
Az osztálytársamnak is van, ha rendesen foglalkoztak volna vele, sokra vihette volna. Jelenleg megye 2-ben játszik.
az öccse nagyon tehetséges kapus, ő viszont bekerült a Puskás Akadémiára... nála azt mondom, hogy ha rendesen foglalkoznak vele, akár egy NB1-nél jobb karriert is befuthat. de ez sok tényezőn múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!