Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Vas megyében milyen kézilabda...

Vas megyében milyen kézilabda csapatok vannak?

Figyelt kérdés
Igazából én még kezdő vagyok, viszont kötelező 5 testnevelés óra révén választanom kellett egy sportágat, ahova jelentkezni kellett. Én a kézilabdát választottam, mivel egyik kedvenc sportom. Nagyon jól megy, támadóként véleményem szerint nagyon meg tudnám állni a helyem egy nagyobb csapatban is akár. Viszont heti 1 alkalommal van egy ilyen edzés, ami számomra nem elég. Ha valaki tud egy csapatot Vas megyében, ahova többször járhatok és kezdőket is eddzenek, akkor szívesen várom az ötleteket, mert én még nem találtam. Nagyon szeretnék akár az utánpótlásban részt venni, viszont ahhoz heti 1 alkalom nem sok (főleg iskolai kereteken belül).

2013. szept. 19. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Haladas vse szombathely
2013. okt. 26. 13:57
 2/2 anonim válasza:
Szetgotthárdi KK
2013. nov. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!