Hol érdemes próbálkozni 18 év alatt tippmixel?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy hol próbáljam meg feladni; kis újságárus standnál, kisebb lottózóba, vagy egy nagyobb postán? Olyan hely kell ahol nem kérnek személyit. Hol próbálkozzak? Köszi!2013. okt. 30. 20:55
1/4 anonim válasza:
Adasd fel mással,aki ottvan,aki már több,mint 18.
2/4 A kérdező kommentje:
De ha pl postán akarnám feladni de kérnék a személyit, akkor mondanám, hogy nincs itt, aztán odaadom valakinek aki idősebb annak kiadják? Nem mondják azt, hogy nem adhatja fel mert annak (nekem) a fiatalkorúnam adná oda?
2013. okt. 30. 21:48
3/4 kikjj válasza:
ezt nem mondhatják. hogyha pl: bemegyek unokatesómmal a boltba aki már elmult 18 és azt mondom neki hangosan hogy ezt a vodkát szeretném hozd már ki nekem akkor sem mondhatják hogy nem adom ki mert oda fogod adni neki.én pl ma is tippmixeltem így. a nő orra előtt töltöttem ki :D
4/4 A kérdező kommentje:
Az jó akkor akár ott állhatok mellette amikor feladja nekem? Jah és általában jófejek szoktak lenni az emberek, általában feladják?
2013. okt. 30. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!