Egy 1,5 szobás, kis rezsijű hely kéne, eddig 3 helyre telefonáltam, de mikor említettem a babát, leráztak. Mondtam, hogy többnyire végig alussza az éjszakát, és ha bármi kárt csinál kifizetjük, de akkor pl. valamelyik jött a házsártos szomszéddal. Az ember már gyereket sem szülhet, ha a szomszédját zavarja? Őrület. Annyira reménytelennek tünik az egész.
Sajnos ez a beidegződés, pedig egy baba okozza legkisebb problémát, egy zajos, alkesz vagy bolond szomszéd rosszabb. Szerintem inkább attól félnek, hogy kisgyerekkel nehezebb kirakni téged. Egyébként meg mi köze lenne a szomszédnak ahhoz, ki költözik oda??
2013. okt. 25. 10:28
2/9 anonim válasza:
3 hívás után még nem reménytelen a helyzet. Rengeteg a kiadó lakás. És sokan laknak bérletben gyerekkel. Kicsit kitartóbbnak kellene lenned.
2013. okt. 25. 10:35
3/9 A kérdező kommentje:
Olyan árban, amiben nekünk jó, alig van albérlet, vagy diáknak akarják kiadni, vagy főbérlővel van... Már a 4-ik helyen próbálkoztam, de ott egy pasas volt, a koromat kérdezte, azt monta, ha csinos vagyok, elég a rezsit fizetnem (havi 5 ezret próbáltam alkudni), de kikérem magamnak, nem vagyok qrva.
Anyámnál laktam, de folytom konfliktus van köztünk az öcsémmel, szóval elküldött. Viszonylag hamar kéne egy hely, de sehol semmi.
2013. okt. 25. 11:05
4/9 anonim válasza:
HÁT . A bérbeadók inkább a FIZETŐKÉPES fizetéssel rendelkezőket , vagy lóvés család diákjait részesítik előnyben ! ! ! Segélyeseket mindenki kerüli , de a nett tele van a hasonlókkal : legyen szíve, miből vegyek kenyeret , elhagyott a párom , .......
2013. okt. 25. 19:45
5/9 A kérdező kommentje:
Van párom, aki száz fölött keres, de neki valamennyit félre kell tennie másra, és engem pl. meg kell műteni, ezért nem mehetünk drága albérltbe. Neki meg sem merem mondani, hogy az a pasi azt akarta, hogy néha feküdjek le vele.
2013. okt. 25. 20:42
6/9 anonim válasza:
Azért izgatja a fantáziádat :))) Felnőtt nőként próbáld kezelni a dolgokat ...
2013. okt. 25. 21:32
7/9 A kérdező kommentje:
Csak bosszant, dehogy izgat. Mióta szoptatok, a páromra se igazán tudok úgy nézni.. és ott lent kell műteni is. És elvből sem, fúj, gusztustalan, hagyjuk
Az 5. azt mondta talán, habár már beszélt mással egy hete, de ő nem jelzett vissza, holnap elmegyünk megnézni. Hátha...
2013. okt. 25. 21:47
8/9 anonim válasza:
Szerintem keresgélj és érdeklődj továbbra is! Engem anyukámék 9éves koromig albérletben neveltek fel, ezalatt 9 helyen laktunk, mert mindig költözni kellett, mert vagy időközben eladták a lakást, vagy más probléma volt, mégis boldog és szép gyerekkorom volt, és csak jó emlékeim vannak!! :) Sok sikert!
2013. okt. 26. 11:49
9/9 anonim válasza:
4-5 hely után már feladnád? Nekünk nincs gyerek egyelőre tervben sem és mégis meg se tudom mondani hány hirdetést néztem meg, hívtam fel... míg végül találtunk megfelelőt.
Több kitartást! Ez sajnos ilyen. Fel kell hívni 10-20-30-at is akár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!