Mit szóltok a 8-1-es végeredményhez?
most miért??????,
Majdnem nyertünk!!!!! :DDDDDD
Hú ennyi lett a vége?:D Én első félidőben hagytam ott a meccset, de akkor még csak 4 0 volt. De azért ez is egy elég derekas teljesítmény a srácoktól. :)
No mindegy, majd legközelebb... :D
Mit lehet ehhez szólni? Aki reálisan gondolkodik, tudja, hogy lepkefingnyi esélyünk sincs kijutni semmilyen világeseményre, akármilyen legyen is a csoportunk. A következő EB-re 24 csapat mehet majd. Abban se leszünk benne!
Van, aki 20 éve rájött erre, és elfelejti szépen lassan, hogy van (volt) magyar foci. És van, aki vakon még most is kimegy meccsre. Kérdem én: Andorra ellen ezek után aki kimegy, az mit vár?
Erre mit olvas az ember az NSO-n ma reggel? Kijuthatunk a vb-re, ha..... na hagyjál már!
Én csak belehallgattam a meccsbe a rádióban mert dolgoztam.
De az azért sokat mondó hogy Én 7-1 -nél kikapcsoltam,az valahol a 70.percben volt,és ennek ellenére a hollandok már rég tuti kijutóként még folyamatosan hajtottak és bevertek még egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!