Jól játszunk a hollandusok ellen?
Figyelt kérdés
Mos nem az eredmény számít, hanem lelkesen küzdünk? Foggal körömmel védekezünk ? A beléjük vetett bizalmat és a stadionok árát kijátszák ? Legények a gáton?2013. okt. 11. 21:32
1/8 anonim válasza:
nem vagyok nagy fociguru, unalmamban néztem ezt a meccset... a magyarokból annyit láttam, hogy néhány lusta mamlasz képű gyerek sétálgat fel, s alá bamba képpel, a hollandok meg lövik a gólokat a magyar kapus meg szemmel veri a labdát... jót szórakoztam:D
2/8 anonim válasza:
Szegyen? Aaa...enyhe kifejezes.
Erre nincs szo.....
5/8 anonim válasza:
Nekem csak az jutott eszembe, hogy ha én is 1 milliárdot keresnék évente, akkor én sem rúgatnám szét a bokámat azért hogy legyen min vigadni a pór népnek.
Szerintem ez is sokat játszik abban hogy ilyenek voltunk.
6/8 A kérdező kommentje:
Én nem láttam a meccset, de az eredményból 1-8 :/. gondolom nem voltunk jók ?
2013. okt. 11. 23:05
7/8 anonim válasza:
kérdező, soha nem égtünk be még ennyire
86-ban is csak 6-ot kaptunk a ruszikitól
8/8 A kérdező kommentje:
[link] ez is elég nagy volt, sztem még nagyobb mint ez és ez hazai is
2013. okt. 11. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!