Lehetet foci edző játékosmúlt nélkül?
manapság játékosmúlttal is nehéz...
ha szerzel kapcsolati tőkét, és bevállalod, hogy a ranglétra alján kezded... akkor lehetsz
hogy ismersz futball szférában mozgó embereket :)
egyik ismerősöm azt mondta, hogy már az edző képzésen is össze tudsz 'haverkodni' úgy volt NB1es edzőkkel (persze aki tartja mondjuk az előadást :D), hogy beprotezsálhat az adott csapatba mint valami nagyon utánpótlás, stb...
tudom még ajánlani a 'csapatok önkéntest keresnek' dolgot, én pl Honvéd-Merkantil kupán voltam ott mint önkéntes csapatkísérő, ahol a kísért dán csapattal össze is spanoltam, meg pár Honvédos vezetővel is beszéltem, láttak, hallottak, már lett egy benyomásuk
másik az MLSZ-es 'játékok'. Egyszer nyertem, és én adhattam át a díjat az egyik gálán, ahol minden NB1es edző ott volt, meg a válogatott, stb... Szóval ott is simán tudtam volna 'haverkodni', csak eléggé introvertált vagyok :D
hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!