Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lehetet foci edző játékosmúlt...

Lehetet foci edző játékosmúlt nélkül?

Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok a tehetséges focista típus, szóval nem is nagyon erőltettem a csapatban focizást. Ugyanakkor az életem egyik céljának azt tartom, hogy egyszer edző legyek. Legyen az Magyarországon, vagy Angliába, mivel tervezem a kiköltözést oda. Van esélyem a licenszek elvégzése mellett így munkát kapni valamilyen angol/magyar kiscsapatnál? Tehetségem szerintem megvan, a játékot átlátom, és úgy érzem nekem ez a hivatásom.

2013. okt. 5. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom még Mourinhonak sincs játékosmúltja szóval lehetsz.
2013. okt. 5. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:

manapság játékosmúlttal is nehéz...

ha szerzel kapcsolati tőkét, és bevállalod, hogy a ranglétra alján kezded... akkor lehetsz

2013. okt. 5. 19:54
 3/7 A kérdező kommentje:
kapcsolati tőke az mit takar?:) Az, hogy a ranglétra alján kezdem az meg egyértelmű.
2013. okt. 6. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:

hogy ismersz futball szférában mozgó embereket :)

egyik ismerősöm azt mondta, hogy már az edző képzésen is össze tudsz 'haverkodni' úgy volt NB1es edzőkkel (persze aki tartja mondjuk az előadást :D), hogy beprotezsálhat az adott csapatba mint valami nagyon utánpótlás, stb...

tudom még ajánlani a 'csapatok önkéntest keresnek' dolgot, én pl Honvéd-Merkantil kupán voltam ott mint önkéntes csapatkísérő, ahol a kísért dán csapattal össze is spanoltam, meg pár Honvédos vezetővel is beszéltem, láttak, hallottak, már lett egy benyomásuk

másik az MLSZ-es 'játékok'. Egyszer nyertem, és én adhattam át a díjat az egyik gálán, ahol minden NB1es edző ott volt, meg a válogatott, stb... Szóval ott is simán tudtam volna 'haverkodni', csak eléggé introvertált vagyok :D

hajrá

2013. okt. 6. 14:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, máris többet tudok!
2013. okt. 6. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
ha nagyon akarod simán lehetsz. 1-nek meg igaza van, Mourinhonak sincs játékosmúltja, mégis a világ egyik legjobb edzője
2013. okt. 7. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt hittem ő játékos volt...
2023. jún. 17. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!