Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Foci után fáj a lábam, cipő...

Foci után fáj a lábam, cipő lehet a rossz?

Figyelt kérdés
Nemis rögtön utána hanem pár órával késöbb, de leginkább másnap szokott fájni a bokámnál. Pont ilyenem van [link] lancast mentor műfüves/salak, teremben szoktam használni.Ha cipővel van a gond esetleg ajánlanátok valami nem túl drága cipőt?? (hobbi szintre kéne csak)
2013. okt. 3. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a cipővel van a gond, hanem a bokáddal. Lehet hogy gyakori irányváltásokat annyira nem szeretik a szalagjaid és ezért fáj utána a bokád. Ettől függetlenül a terembe teremcipő azért jobb lenne.

A Kálvin téren lévő Futballcentrum üzletben lehet 6-8 ezerért már kapni cipőt vagy nézd meg a Decathlonban a Kipsta teremcipőket. Hobbi szintre ezek teljesen jók lennének.

2013. okt. 3. 22:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm! Akkor elugrok a Decathlonba azt már többen is ajánlották :)

Esetleg lehet probléma hogy amúgy kevesset mozgok, és nem szoktam bemelegíteni?

2013. okt. 4. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy ezek jelentik a problémát.
2013. okt. 4. 22:06
 4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy meg kéne tanulnod futni. Ha keményen bevered a lábad, vagy a sarkaddal lépsz először mindig, akkor könnyen következményei lehetnek. Próbálj meg "puhán" futni, mint egy nindzsa, ha úgy tetszik. Minél kevesebb zajt csapsz a futással, annál kevesebb a becsapódás ereje, és annál kevésbé sérül a lábad.
2013. okt. 20. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!