Mi a jó az NFL-ben/amerikai fociban?
Ti miért szeretitek ezt a játékot, mi tetszik benne? Én általában minden sportot, ezen belül minden csapatjátékot -pláne ha még labdával - is űzik szeretek.
Az amerikai focit viszont nem szerettem meg, pedig tetszik a felhajtás körülötte, tetszik, hogy amerikai, nagyon jól közvetítik Ricsiék, még az újoncok számára is, de valahogy még sem szerettem bele, amit furcsának találok magamból kiindulva.
Ezért vagyok kíváncsi a ti véleményetekre, ti mit szerettek benne?
Kb. ugyan az miatt mint a többi sportot látvány, gyorsaság, erő, versengés. Amivel viszont különbözik, hogy itt ahhoz, hogy szerezz pontot kellenek ugye a részeredmények is amit ugyanúgy végig tudsz izgulni, hogy meg lesz e a first down.
Mellesleg nagyon fordulatos tud lenni egy meccs, amikor van néhány interception meg fumble. Ami még jó magában a ligában az az, hogy kb. akárki megtud verni akárkit és nincs olyan, hogy sok évig 1 csapat nyeri meg folyamatosan a nagydöntőt.
Sajnos ez így van, a kérdés kiírása óta nem volt sok lehetőségem meccset nézni és sajnos az eddigi 5-6 meccs alapján amit azóta láttam még mindig nagyon "kínai" hiába magyaráznak el sok mindent nagyon korrekten.
Anno amikor a SportTv elindította az NFL közvetítéseket csináltak egy műsort amiben a szabályokat ismertették, nem tudja valaki esetleg, hogy az megvan-e valahol valami elérhető helyen?
Én azért szerettem meg mert a labdarúgásból már elegem lett. Persze, a labdarúgás az egy jobb játék, egyszerűbb, és emiatt mindig is ez lesz a number 1.
De itt véget is ér azon dolgok listája amiben jobb az amerikai focinál.
A labdarúgás szinte mindig ugyanazokról a csapatokról szól,ami miatt leginkább meguntam. A vesztes fél állandóan rinyál a rossz játékvezetés miatt ahelyett, hogy kusssban maradna.
Meg nekem nem tetszik ez a pontvadászatos csiccskaság amely a legtöbb bajnokságot jellemzi.
Persze lehetne itt kontrázni a bajnokok ligájával meg egyéb nemzetközi tornával, de a fentebb említett dolgok miatt, a két elődöntőst már szezon elején nagy eséllyel meg lehet jósolni. Unalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!