Valaki tudná ismertetni nekem az Amerikai Foci szabályait?
Figyelt kérdés
Mindenre kíváncsi vagyok,minden apró szabályokra,zászlókra,a játékosok posztjainak szerepére és a poszt nevére is :) A sport 1-en és 2-n valamint a Digisport 1-2-n 2-3 napja már követem az amerikai focit,eddig nem nagyon tettem,mert utáltam :D De most valahogy megszerettem és a hajnalban közvetített élő meccsekre az ébresztőt beállítom :) A yardokról is szeretnék mindent megtudni!!!! A válaszokat előre is köszönöm!!!!! Annyit már az NFL PC játékokból annyit sikerült megtudnom hogy az Interception az a labdaszerzés!! Többet nem tudok :D :P2013. szept. 23. 20:19
1/1 anonim válasza:
Ismertetni elég hosszú lenne az összes szabályt, főleg így, hogy szinte semmit nem tudsz még a sportról.
Itt van ár oldal kezdésnek, a többi meg majd jön idővel ahogy több meccset nézel.
Annyit még jegyezz meg, hogy az NFL és az egyetemi liga szabályai között is van eltérés.
Ha valamit nem értesz így sem, akkor nyugodtan kérdezd meg. Könnyebb egy-egy adott szabály elmagyarázni mint az összeset. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!