Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen futó edzéstervek vannak?

Milyen futó edzéstervek vannak?

Figyelt kérdés
Elkesztem járni focizni és volt egy foci meccs. De már 20 perc alatt kifáradtam. Azt vettem észre hogy ha egy kicsit sprintelni kell egyből elfáradok... És az az 1-2 sprint hamar kivesz belölem elég sokat. Arra gondoltam hogy magas pulzus számon nem bírom a terhelést ez ellen van valami jó módszer hogy azt is bírja? Amúgy 6-7 kilométereket futók megállás nélkül
2013. szept. 23. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:
6-7 kilométert, de mennyi idő alatt? Ha jól futnád azt a 6-7 km-t akkor nem lenne probléma a focipályán. Persze ez attól is függ mennyi idős vagy. A focihoz nagyon jó állóképesség kell. Egy jó kis bemelegítés után (itt is kell futni). Kezdődhet 100 méterekkel, egy jó 3 km-es 13-14 percen belül. A végén levezetés. Én ezt tudnám ajánlani, de mivel nem focizok, sőt a futás nálam csak állóképesség növeléséhez kell ezért nem biztos, hogy ez a jó edzésterv.
2013. szept. 23. 18:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Olyan 45 50 perc alatt megy de nem mérem azóta biztos lenne jobb. Köszi a választ
2013. szept. 23. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!