Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit kell csinalnom kezdorugasnal?

Mit kell csinalnom kezdorugasnal?

Figyelt kérdés

Jovo heten en fogom rugni a kezdot, amit meg a Sport1 is kozvetiteni fog. Mit kell elotte csinalnom? Ugy ertem, a csapattal megyek fel, az mogott, aki a legvegen van? Miutan elvegzem a rugast futni vagy setalni kell, mikor jovok le? Mivel lany vagyok, en megolelhetem a jatekosokat, akik a kozelben lesznek vagy en is kezet fogok veluk fogni, mint a fiuk/ferfiak?

A valaszokat elore is koszonom!

2013. szept. 15. 09:37
 1/2 anonim ***** válasza:

:D Keress rá jutúbon, van sok videó. pl: http://www.youtube.com/watch?v=V8ANRVUoK6s

Ölelgetést még nem láttam, de szerintem senkinek nem lenne ellenére :D

Melyik meccsen?

2013. szept. 15. 09:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik meccsen/csapatnál rúgsz majd, de ismerősöm volt már és neki megmondták mikor menjen, hova álljon előtte vagy ilyesmi.

Lefele jövetelnél meg ahogy látom általában lekocognak, hogy minél előbb kezdődhessen a meccs.

Az ölelést nem tudom, én se láttam még.

2013. szept. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!