Előfordulhat a fociban olyan szituáció, hogy egy cserekapusnak, mezőnyjátékosként kell beállnia?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 00:01
1/5 anonim válasza:
Nem valószínű, mert több cserepados van mint 3, amennyit lehet cserélni és max 2 kapus szokott lenni a cserék között. A többi mezőnyjátékos, szóval azokat hoznák be.
2/5 anonim válasza:
Simán előfordulhat ha a csapat már cserélt 3-at, de akkor állítják ki a kapust vagy sérül meg. Ilyenkor már nincs lehetőség cserélni tehát egy mezőnyjátékos kell a kapuba álljon. Láttam én már ilyen meccset, pl. a 2008-as eb-n a törököknél, az egyik meccs végére ha jól emlékszem Tuncay kellett kapuba álljon. Ha van még cserelehetőség akkor van az amit az első mondott, lehoznak egy mezőnyjátékost és beküldik a padon ülő kapust.
3/5 anonim válasza:
Második, nem értetted. Nem mezőnyjátékos áll kapuba, hanem kapus mezőnybe. És ilyen szerintem sem tud előfordulni, max ha a cserepadon ülőket kiállítja a bíró reklamálásért, vagy verekedésért, és csak a kapus marad ott, akit be lehet hozni egy sérüléskor.
Volt egy Jorge Campos nevű mexikói kapus, aki pályafutása elején többször is játszott csatárt, és rúgott is pár gólt.
4/5 anonim válasza:
Volt már ilyenre példa, de általában gála meccseken vagy felkészülési időszakban.
5/5 MrPifta válasza:
ilyenkor van ott készenlétben egy kivágott mez (hogy a száma látszódjon)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!