Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok? Szerintem, ha...

Mit gondoltok? Szerintem, ha valakik akkor a szombathelyiek megérdemlik ezt a stadiont.

Figyelt kérdés
[link]
2013. szept. 13. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán meghatározó a csapatuk és sok szurkolójuk sincsen.

Ha már minden áron akarnak stadionokat építeni akkor olyanoknak kellene ahol vannak is nézők, nem ganécsút és haladás...

Ha már középcsapat akkor inkább a diósgyőr, ott többen járnak a meccsekre (bár ott is lesz vmi felújítás vagy bővítés).

2013. szept. 13. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Bár hozzátenném engem annyira nem zavar ez a stadionépítés dolog, csak tényleg olyanok kapnának újat akik meg is érdemlik. A kisebbeknek pedig max inkább egy kis modernizálás kellene, nem egyből új aréna.

Ahol meg az emberek tényleg szeretik a csapatukat és rendszeresen ki is járnak ott meg...

2013. szept. 13. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
engem nagyon fel tud cseszni ez a téma... a fél ország nyomorog, hónapról hónapra él, a fiataljaink sorban hagyják el az országot, erre ahelyett, hogy picit élhetőbbé tennék, mere cseszik el a pénzt? stadionokat építenek a magyar "focistáknak" akik mindenhez értenek csak a focihoz nem...
2013. szept. 13. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Amikor nem építettek stadiont, 4es metrót, nemzeti színházat stb akkor is nyomorgott az ország és akkor is mentek csődbe családok. Az orvosok akkor is menekültek külföldre (és a fiatalok is).

Engem nem érdekel, hogy fidesz, mszp vagy mi egyikre se szavazok mert úgyis csak ők járnak jól, mi nem.

De én úgy vagyok vele, hogy az én adómat inkább költsék sportra, mint butapest 100 Milliárdos tartozásának rendezésére.

Ezzel az erővel el kellene vonni a pénzeket az életképtelen színházaktól, nézhetetlen mozifilmek gyártásától stb.

2013. szept. 13. 11:53
 5/8 anonim válasza:

szerintem se kéne ennyi pénzt bele ölni a stadionokba de ha valaki akkor a haladás megérdemli

elsőnek mondanám hogy volt időszak amikor szombathelyen volt a leglátogatottabb a stadion diosgyőr akkor mèg sehol sem volt (miskolci vagyok) igaz ez elmult de ha megy a csapatnak akkor ods is ki járnak 5-6000 de igy id kint vannak mindig 3000kb tehát még mindig elsők között vannak nèzők között

arrol nem beszélve hogy szombathelyről nagyon sok él sportoló kerül ki a nagy világba

amugy gondolom egerszegi, fradista vagy olyan vagy aki nem szereti szombathelyt

2013. szept. 13. 14:16
 6/8 anonim válasza:
utolso vagyok bocsi a helyesirási hibákért
2013. szept. 13. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
4es, igen én is úgy vagyok vele, hogy inkább költsék sportra, de akkor ne egy olyan sportra, amiben nem tartunk sehol... más sportok amikben pedig jók vagyunk magasról le vannak kakkantva...
2013. szept. 14. 01:22
 8/8 anonim ***** válasza:

7:

Más sport is kap, de hiába rossz a focink még mindig a legnézettebb sportunk (arról nem is beszélve, hogy a legtöbb fiatal a labdarúgást választja sportnak).

Ennek tükrébe pedig ha a csapatok nem is, de az elkötelezett szurkolók megérdemlik a jobb körülményeket. Ha úgy nézzük akkor ezek a stadionok a labdarúgást szerető (és kijáró) nézők adójaiból épülnek.

Ezért mondom, hogy csak a legnépszerűbb csapatok érdemelnek új stadiont. Ezek a Fradi, Vidi, Debrecen, Diósgyőr és kb ennyi (a Győrt is idevenném, de nekik remek stadionjuk van).

Amúgy szerintem más sportok nincsenek lesz.rva. Sőt az elmúlt években sokkal több pénz áramlott a vizi,kézi,kajak,úszás stb sportokba mint előtte bármikor a rendszerváltás óta.

2013. szept. 14. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!