Milyen poszton kene jatszanom a fociban? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Nagyon jol cselezek, jo a latasom (latom a reseket a vedok/emberek kozott) kozelre viszonylag jol passzolok, en rugok a legerosebben a csapatban (kapura), jol tudom elvenni az elensegtol a labdat, az elenseg nehezen veszi el tolem a labdat, mert jol cselezek
Szoval valaki segitene, hogy milyen poszton jatszak? En a csatarra gondoltam, de lehet hogy kozeppalyasnak lennek jo, szerintetek?
2013. aug. 22. 01:48
3/6 A kérdező kommentje:
Halottam mar rola, de nem tudom hogy az mit jelent, mit jelent? Az vegul is kozeppalyas, vagy csatar?
2013. aug. 22. 17:23
4/6 anonim válasza:
A focizás mellett a nyelvtan órára is illene bejárni..Igen, támadó középpályás, vagy inkább ilyen Modric féle. A Realban mélyen a középpályás játszik, ott megtartja a labdát, a kezébe veszi az akciókat, és bár a védekező középpályás helyén van az alappozíciója, támadáskor sokkal feljebb helyezkedik.
5/6 anonim válasza:
milyen az alkatod? ha nem vagy egy nádszál és bírod a futást, hajtást akkor kp, btb szerepkör. de ez lényegtelen hogy te mit akarsz, az edzô határozza meg a posztod és a szerepkörödet.
6/6 anonim válasza:
hát én is hasonló vagyok, bár nem rúgok a legerősebben a csapatban 11 évesen 142 cm nem valami nagy.. bár 35 kiló vagyok, és szélső vagyok, vagy támadó középpályás. Szerintem te is annak lehetnél jó támadó kp-nak esetleg középső kp-nak ha szerelni is jól tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!