Milyen poszton lennék jó a fociban?
Figyelt kérdés
Erősségeim:
-jól passzolok(rövidet,hosszút)
-jól rugok távolról
-jól rugok szabadrugást,tizenegyest,szögletet
-jól cselezek
-gyorsaság
Gyengeségeim:
-fejelés
-nem mindig pontos a lövés és nem mindig erős
És azt megjegyzem hogy szeretem kijátszani a kapust.pl:amikor megyek a labdával és a kapus rám figyel akkor bepasszolom középre és abből születik a gól de ettől függetlenül gólt is szeretek lőni
2013. máj. 20. 18:03
1/12 Csonti95 xD válasza:
Te mindenhol jó lennél, még a kispadon is simán...
2/12 A kérdező kommentje:
komolyan milyen poszton?
2013. máj. 20. 18:34
3/12 Csonti95 xD válasza:
Logikus nem?
Mindent jól csinálsz, mindenhez értesz - Mindenhol jó lennél.
Ennyi a történet
4/12 A kérdező kommentje:
Gyengeségeim:
-fejelés
-nem mindig pontos a lövés és nem mindig erős
ezek a gyengeségeim
2013. máj. 20. 18:44
5/12 Csonti95 xD válasza:
A "világ legjobb" focistája se rúg mindig erőset meg pontosat, néha elb@ssza ő is, fejelni se tud senki mindig
7/12 A kérdező kommentje:
tehát szélső vagy támadó középpályás?
2013. máj. 20. 19:19
9/12 gkol1 válasza:
Közép pálya inkább támadó szekció.
10/12 anonim válasza:
szerintem is szélső. hány éves vagy? milyen a fizikumod? az én stílusom is hasonló mint a tiéd, de én jól fejelek meg magas vagyok. meg massszív a felépítésem. én balszélső vagyok. tehát a vékonyka vagy. akkor jól gondold meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!