Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Egy nő kb mennyi pénzt kereshe...

Egy nő kb mennyi pénzt kereshet focival? (lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és elég nagy tapasztalatom van a labdához,szeretnék egyszer csapatba kerülni és ki jutni a vb-re a magyar lányokkal...tudom hogy ez szinte lehetetlen de akkor is.. valami jó csapatba szeretnék majd kerülni. azért tettem fel a kérdést mert én a focival akarok keresni és állatokkal foglalkozni azt szeretném csinálni amit igazán szeretek,szóval nem akarok villamosmérnök lenni stb...és mivel az állatvédők szerintem nem keresnek olyan jól ezért igazán érdekelnének a válaszok.

2013. aug. 9. 10:19
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nálunk csak amatőr foci van :S

Jobban járnál, ha külföldön próbálkoznál, pl. Németország, most ők a legjobbak, élükön Marozsán Dzsenivel :) Bár ő is még pár éve bejárt dolgozni a foci mellett, szóval :S így nincs sok esély, hogy csak ebből értelmesen megélj :/

Szóval akkor a foci mellett mindenképp legyen valami más álmod is! :) Jól hangzik az az állatos dolog! :)

2013. aug. 9. 11:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! de akkor gondolom németet is kell tanuljak..:s
2013. aug. 9. 11:09
 3/11 anonim válasza:
Amúgy tapasztalatod még nem lehet olyan hű de nagy, inkább csak tehetséged! :) Sok sikert a céljadhoz, hajrá! :)
2013. aug. 9. 11:09
 4/11 anonim válasza:

Pár évet még mindenképp maradj itthon, hisz nagyon fiatal vagy!

Esetleg még Jakabfi Zsanett pályáját járhatnád meg, ő 19 évesen ment külföldre az MTK-ból, és most 23 évesen BL-t nyert :)

2013. aug. 9. 11:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mancs:) köszönöm szépen!:)
2013. aug. 9. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:

"Nálunk csak amatőr foci van"

Azért ennek utána nézhettél volna, az első osztály mindenhol profi...

2013. aug. 9. 12:33
 7/11 anonim válasza:
"profi"
2013. aug. 10. 11:07
 8/11 anonim válasza:

Egy Hope Solo,Alex Morgan,Abby Wanbach,Marta stb.. ők nagyon jól keresnek (szponzori összegekkel együtt kb 5 millió $-t)

De most milyen csapatnál vagy?

2013. aug. 14. 16:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Hegyvidék Se-női futball .
2013. aug. 15. 09:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor majd összeverődhetünk :)

Én is ilyen cipőben járok,ráadásul ugyanennyi idős vagyok.

Ha tényleg nagyon megy a dolog,tehetséged is van,és elég korán kijutsz pl. Németországba,vagy Hollandiába,akkor nagy esélyed van sokat keresni.De mindenképp fontos,hogy van emelett más terved is.

Egyébként írhatsz üzenetet. :)

2013. aug. 17. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!