Miért ilyenek a MAGYAR ultrák?
Figyelt kérdés
Voltam kint angliában (ottani barátaim miatt) és Elmentünk egy Manchaster United-West Ham meccsen. Az ottani "ultrák" inkább csak vezérszurkolók akik megadnak egy szurkolási ritmust vagy hasonló. Magyarországon pedig az ultrák agresszív részeg disznók. akik balhéznak és igen, Trollfocit szoktam nézni sőt imádom de miért van az a fejekbe hogy görögtüzek meg egyéb pirotechnikai ezközök tesznek egy meccset hangulatossá meg a balhézás .2013. aug. 3. 17:06
1/11 anonim válasza:
Angliában nem ultrák vannak hanem gazdagok kint a meccseken az ottani ultrákat kiszorították a stadionokból és turisztikumot csináltak belőlük...Angliában nincsenek ultrák már vagy csak a sarki kocsmákba férnek be, ultrák Kelet és Dél Európában a Balkánon és talán Franciaországban vannak...az északibb civilizáció nagyobb része Írországon kívül nem tűri őket...a pirotechnikai eszközök többsége pedig egyáltalán nem veszélyes lásd: görögtűz, sikoly... egyetlen egy igazán veszélyes, az pedig a ködgyertya..egyébként én utoljára egy ETO-DVTK meccsen voltam, és annak ellenére, hogy milyen kemények a DVTK ultrák szimpla szurkolás ment sőt, sokkal inkább mi (amúgy elvileg egyik leggyengébb táború) Győriek voltunk durvábbak (persze csak szavakkal)
2/11 anonim válasza:
Menj el Olaszországba mondjuk egy Napoli meccsre, csak nehogy koporsóban hozzanak vissza mert azok igazi állatok.
3/11 anonim válasza:
2-es akkor gondolj bele Horvátországban egy Dinamo-Hajduk meccs:
http://www.youtube.com/watch?v=CiSn50SCNd0
Azért durcvább, mint az UTE-Fradi azt érzed? :D
4/11 anonim válasza:
1-e és 3-as vagyok Lengyelország és Magyarország a nyugati határa az ultráknak.. Szlovákiában alig vannak nézd meg a Vidi-Slovan meccsen is mi volt ott nem mertek át futkosni a Tótok a magyarokhoz pedig volt provokáció bőven...
5/11 anonim válasza:
Van egy ultrákról szóló sorozat a youtube-on az a neve hogy futballhuligánok.Nézd meg!
6/11 anonim válasza:
Hát ha szurkolást akarsz látni Angliában,akkor ne United meccsére meg hasonlókra látogass ki,hanem inkább másodosztályú meccsre,oda még inkább angolok járnak,és nem turisták.
7/11 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Nem ismerjük az összeset.
8/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem agresszívak a magyar ultrák (persze táborok közti rivalizáció van) sőt hasznosak mert ők teremtik meg a hangulatot és a piró meg az egész show-ja és szerintem sokan miattuk is járnak meccsekre aa hangulat miatt és most például Diósgyőrben (mert nekik drukkolok) nagyon le ült a meccshangulat és szerintem ezért is csökkent valamelyest a nézőszám,de nem csak itt hanem az ország más stadionjaiban is pl Fradi vagy Újpest
9/11 anonim válasza:
Horvátok kb. rakétavetővel meg pisztollyal is lövöldözhetnének a pályára azzal mozgásra bírnák a sétálgató alibiseket, komolyan odaszórnának egyet a MAC10-el már táncra perdülnének a pálcások.
10/11 anonim válasza:
kerdezo, fogalmatlan vagy, nem erzed te ezt, ne is torodj vele...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!